• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Šį kartą astrologė Vaiva Budraitytė papasakojo, kas laukia Svarstyklių Zodiako ženklo ateinančiais metais.

Vaiva, kas Svarstyklių Zodiako ženklo atstovų laukia darbų srityje?

Nuo birželio seksis viskas, kas susiję su jūsų darbu, karjera. Rugpjūtis ir gruodis bus ypač palankūs, jei planuojate didesnį darbinį šuolį, siekiate paaukštinimo, algos didinimo, atskiro kabineto, asmeninio vairuotojo ir t. t. tad nuo birželio netingėkite – varstykite vadovų kabinetus ir prašykite ko reikia, ko norite.

Keisti darbą palanku nuo vasario ir vėliau, bet tikrai puikiai naujame kolektyve pasijusite tik nuo metų vidurio. Atostogų prašykitės nuo sausio iki birželio – vis tiek niekas dorai darbe nevyks, tai nors pailsėsite.

REKLAMA
REKLAMA

Verslininkams pakankamai puikūs metai, susiklostys daug naujų galimybių, ypač nuo birželio mėnesio. Naujus verslus pradėkite liepos pabaigoje, rugpjūtį, gruodį, taip pat šie periodai palankiausi investicijoms.

REKLAMA

Rimtoms, ilgalaikėms sutartims pasirašyti tinkamiausias metas birželis, rugpjūtis, gruodis. Sausį kolektyve galimos gamybinės traumos. Balandį saugokitės priešų ir žiūrėkite, kad kas nepakištų pasirašyti kokių nors jums nepalankių dokumentų. Vasario mėnesį priimti darbuotojai bus naudingi.

Visus metus nebus jokio stabilumo darbinėse pajamose ir pasyviose įplaukose. Jums būti samdomu darbuotoju, šiais metais, ženklai palankiau. Na, o jei jūs versle – tai jaudulio dėl pinigų neišvengsite ypač pirmą metų pusę.

Vėliau viskas stos į savo vėžias – pajamos augs, o rudenį pasijusite visai neblogai. Protinga rizika dėl pinigų galima nuo birželio iki gruodžio, bet ypač palanku birželį ir gruodį. Jei lošiate biržoje ar tik loterijose – sėkmingesnė antra metų pusė.

REKLAMA
REKLAMA

Kas kitais metais laukia studentų, gimusių po Svarstyklių ženklu?

Ypač palanku tiems, kurie planuoja pradėti mokytis rudenį – jums bus palankus metas pradėti ar tęsti studijas, išmokti kažką naujo kursuose.

Rudenį pradėti mokslai ateityje neš naudą, nereikės keisti specialybės. Abiturientams puikiai seksis laikyti ir išlaikyti egzaminus. Geriau seksis laikyti egzaminus susijusius su tiksliaisiais mokslais.

O kas Svarstyklių laukia meilėje?

Šeimos kūrimui pasirinkite antrą metų pusę, tad nuo birželio galite tikėtis daug gražių akimirkų artimųjų rate. Senai sukurtose šeimose iki metų vidurio daug smulkių rūpesčių ypač toms svarstyklėms, kurie turi vaikų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antrą metų pusę viskas nurims, jausitės laimingi ir mylimi. Nuo kovo mėnesio iki metų pabaigos palanku planuoti šeimos padidėjimą.

Iki metų vidurio – meilėje, kaip kare, teks pritaikyti visas įmanomas priemones, kad pasiektumėte savo tikslus, sukurtumėte porą su svajonių partneriu. Antrą metų pusę didelių pastangų nereikės ir taip viskas  klostysis savaime.

Meilės prisipažinimui, pasipiršimui ar kitiems reikalams spręsti rinkitės rugpjūtį, gruodį. Atsikratyti toksiškų santykių palanku balandį, gegužę.

Šiais metais visi susirūpino savo sveikata. Ar gera sveikata Svarstyklių neapleis ir kitąmet?

Visą periodą sveikata bus nebloga, vidutiniška, bet kad puikiai jaustumėtės visus metus teks dėti didesnes pastangas, nei įprastai.

Jau nuo pirmų sausio dienų pradėkite sveikesnę gyvenseną – jums šiais metais ypač palanku saikingai sportuoti, reguliariai lankytis baseine, pirtyse. Geriausias gydymas bus profilaktika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų