REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trijų siaubingoje avarijoje žuvusių vaikų seneliai papasakojo apie savo išgyventą košmarą – jiems teko laidoti anūkus ir marčią.

Trijų siaubingoje avarijoje žuvusių vaikų seneliai papasakojo apie savo išgyventą košmarą – jiems teko laidoti anūkus ir marčią.

REKLAMA

Sue ir Kevinas Powellai sako, kad avarija, kurioje žuvo jų 29 metų amžiaus marčia Zoe ir jos vaikai Fibi (8), Simeonas (6) ir Amelija (4), jiems buvo „didžiulis šokas“. Jų sūnus Joshas Powellas ir 18 mėnesių amžiaus anūkė Penny avariją išgyveno.

„Thames Valley“ policijos departamento Jungtinėje Karalystėje perduotame pranešime spaudai jie pasakoja, kad už pirmosios mokyklinės meilės Josho ištekėjusi Zoe taip pat tapo jų dukra. Pora kartu persikėlė į Šefyldo miestą, kur studijavo universitete, o tuomet apsigyveno Činoro miestelyje, Oksfordšyro grafystėje.

Seneliai rašė: „Tėvams pats baisiausias košmaras yra laidoti savo vaikus, o seneliai niekada nesitiki, kad jiems reikės laidoti savo anūkus. Mums teko abi šios tragedijos.“

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat jie priduria: „Jie paskutinį savaitgalį praleido su mumis, o avarija įvyko važiuojant namo. To savaitgalio prisiminimai suteikia mums ramybės.“

REKLAMA

Seneliai pasakojo, kad jų anūkai buvo pilni gyvybės, savarankiškai mąstantys ir mėgstantys nuotykius.

Keturi šeimos nariai žuvo jų keleiviniam automobiliui susidūrus su krovininiu sunkvežimiu greitkelyje netoli Oksfordo prieš 22 valandą, spalio 12 dieną. Sunkvežimio vairuotojas, 56 metų vyras, patyrė nestiprius sužalojimus ir kaip galėdamas bendradarbiauja vykdant avarijos tyrimą. J. Powellas (30) su dukra Penny abu patyrė rimtų sužalojimų, tačiau manoma, kad jiedu pasveiks.

Sužeistojo tėvai sako: „Dabar Penny yra mūsų gyvenimo šviesa. Liūdesio apsuptyje ji mums suteikia daug džiaugsmo. Visiems jos seneliams, tetai ir dėdei dabar tenka iššūkis padėti su meile ją auginti, mokyti ją apie meilę, džiaugsmą ir Dievą, bei pasirūpinti, kad jos mama, sesės ir brolis jai bus taip pat gerai pažįstami kaip ir mums.

REKLAMA
REKLAMA

Jos gyvenimas mums įgavo naują, ypatingą vertę. Nors Josho būklė vis dar sunki, jis savo šeimai sugebėjo parašyti jaudinančią žinutę. Be galo juo didžiuojamės ir remsime jį bei padėsime ir toliau gyventi savo gyvenimą. Vertiname visas maldas ir palaikymą bei esame dėkingi už tai, kad mums suteikiama ramybės gedėti visiems kartu šeimoje.“

Antradienį J. Powellas paskelbė jaudinančią savo šeimai skirtą žinutę, kurioje pasakojo, kaip „galvos apie visą šeimoje patirtą džiaugsmą su liūdesiu, kad tai tetruko taip trumpai.“ J. Powello bendradarbis geležinkelių įmonėje įkūrė lėšų rinkimo šeimai puslapį, kuriame jau suaukota daugiau nei 150 000 £, rašoma dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų