REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moteris sako, kad niekada neatleis savo motinai už tai, kad ji pradėjo susitikinėti su jos buvusiu vyru ir susilaukė vaiko.

Moteris sako, kad niekada neatleis savo motinai už tai, kad ji pradėjo susitikinėti su jos buvusiu vyru ir susilaukė vaiko.

REKLAMA

Laura Wall, kuriai dabar 34 metai, ištekėjo už oro uosto darbuotojo Pauliaus, kai jai buvo vos 19 metų. Jos mama Julija, kuriai dabar 53 metai, sumokėjo už jų vestuves, o dėkinga Laura pasiėmė ją į dviejų savaičių medaus mėnesio kelionę.

Vos po aštuonių savaičių Lauros vyras Paulius išsikraustė, o po devynių mėnesių Julija pagimdė vaiką ir pranešė, kad ji ir Paulius yra kartu.

Laura sakė: „Paulius su mama visada labai gerai sutardavo. Vis dėlto niekada nemaniau, kad tai keista, nes ji buvo jo uošvė, o jis tiesiog buvo draugiškas su ja. Jie daug juokėsi kartu. Visai nesijaudinau dėl to.

Nekantravau pradėti santuokinį gyvenimą, bet Paulius pasikeitė, kai mūsų santuokos liudijime rašalas dar net nebuvo spėjęs išdžiūti“.

REKLAMA
REKLAMA

Laura pridūrė, kad jos naujasis vyras pradėjo akylai saugoti telefoną. Po keturių savaičių jos sesuo mamos telefone rado, Lauros teigimu, žinutes tarp Julijos ir Pauliaus. Jos motina neigė, kad kažkas vyksta ir kartojo „Jūs išprotėjote“.

REKLAMA

„Kai apie tai paklausiau Pauliaus, jis tapo baltas kaip paklodė ir atsisakė leisti pamatyti jo telefoną“, – sakė Laura. Vos po kelių dienų Paulius nusiėmė vestuvinį žiedą ir paliko Laurą su jų septynių mėnesių dukrą.

Išgirdusi, kad jis persikraustė pas jos mamą, ji negalėjo patikėti, kad du žmonės, kuriuos ji myli ir kuriais pasitiki labiausiai pasaulyje, taip su ja pasielgė.

„Tai vienas blogiausių dalykų, kuriuos mama gali padaryti dukrai. Paulius galėjo mane išduoti, bet ji mano mama. Ji skirta mane mylėti ir saugoti labiau už visus kitus“, – sakė Laura.

REKLAMA
REKLAMA

Verslo plėtros vadybininkė Laura susipažino su Pauliumi, kai jiems buvo 18 metų: „Susitikau su juo vietinėje užeigoje – tuoj pat jį sužavėjau. Jis paprašė mano numerio, o kitą dieną parašė žinutę, kviesdamas nueiti į pasimatymą kino teatre. Po to mes pradėjome draugauti“.

Ji greitai tapo nėščia, o jų dukra gimė 2004 m. kovo mėnesį. Po to pora susituokė.

„Po penkių mėnesių susituokėme bažnyčioje, o su mumis buvo draugai ir šeima. Mama išdidžiai žvelgė, kai keitėmės įžadais. Jis man sakė, kad nori būti su manimi amžinai“, – sakė ji.

Laura prisiminė, kai Pauliui išėjus, ji išgirdo gandus, kad jis gyvena su jos mama, o vėliau ji pamatė Juliją einančią gatve nėščią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris sakė: „Kai pamačiau ją gatvėje ir pastebėjau, kad jos pilvas išsipūtęs, man pradėjo suktis galva. Ji suspaudė pilvą ir man pasakė: „Tai cista“. Jaučiausi taip blogai, grįžau namo ir sunaikinau visas vestuvių nuotraukas“.

2005 m. liepos mėn., praėjus devyniems mėnesiams po Pauliaus išėjimo, Lauros mama Julija pagimdė kūdikį, rašoma „Daily mail“.

„Ji bandė tvirtinti, kad tėvas buvo kitas vaikinas, bet aš žinojau tiesą. Tą vasarą Paulius ir mama oficialiai pasiskelbė pora ir mano pasaulis subyrėjo“, – pasakojo moteris.

Praėjus penkeriems metams po santuokos su Laura, Paulius vedė Juliją, Laura net dalyvavo mamos vestuvėse dėl savo dukros.

REKLAMA

„Ji man paskambino ir pakvietė. Buvo nepatogu. Aš susituokiau 2004 m. rugpjūčio 14 d., o jie susituokė 2009 m. rugpjūčio 15 d. Tai pakelti buvo labai sunku, bet aš tai padariau dėl savo dukros. Nuėjau stebėti, kaip mama ištekėjo už to paties vyro, už kurio tekėjau prieš penkerius metus“, – sakė ji.

Laura sakė, kad jos mama bandė tiesti tiltus, tačiau ji ją mato nedažnai.

„Ji tai inicijavo. Aš nuvežiau brolį į jos namus, o ji atsisėdo į mano automobilį, pradėjo verkti ir tiesiog pasakė: „Atsiprašau“. Aš jai sakiau: „Išlipk iš mano automobilio“. Ji parašė man laišką po poros savaičių atsiprašydama. Tai buvo mūsų santykių taisymo pradžia“.

REKLAMA

Laura neseniai susirado naują partnerį ir dabar laukiasi ketvirto vaiko, tačiau sako, kad tai, kas nutiko, suteikė jai „pasitikėjimo problemų“ visam likusiam gyvenimui.

„Laikas yra puikus gydytojas, o mes su mama bandėme palaikyti normalius santykius. Bet mes niekada nebebūsime tokios artimos, kokios buvome – ir niekada daugiau ja visiškai nepasitikėsiu“, – sakė ji.

53 metų Julija sakė: „Mes susituokę. Mes neturėjome romano. Mes susituokę ir tiek“.

Paulius atsisakė komentuoti.

atleiskite motinos poelgis niekaip nepateisinamas
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų