REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Svarstyklės (nuotr. 123rf.com)

2020 metų horoskopas Svarstyklėms žada, kad Venera bus ketvirtojoje pozicijoje, toks planetų išsidėstymas bus labai palankus. Sulauksite laimės ir pasisekimo visos srityse. Gali būti, kad įsigysite būstą, automobilį ar kitokio turto.

36

2020 metų horoskopas Svarstyklėms žada, kad Venera bus ketvirtojoje pozicijoje, toks planetų išsidėstymas bus labai palankus. Sulauksite laimės ir pasisekimo visos srityse. Gali būti, kad įsigysite būstą, automobilį ar kitokio turto.

REKLAMA

Taip pat puikiai seksis meilės reikaluose. Mėgausitės nuostabiai leidžiamu laiku su antrąja puse. Trečioji pozicija jums sudaro palankias sąlygas, todėl šiuo laikotarpiu daug keliausite. Taip pat gerais sutarsite su jaunesniais šeimos nariais.

Marso buvimas antrojoje pozicijoje sudarys galimybę iš skirtingų šaltinių užsidirbti pinigų. Taip pat gali būti, kad šiuo laikotarpiu nuosavybę paveldėsite.

Šiais metais Zodiako ženklus taip pat veiks Saturnas. Saturno pokyčiai jums turėtų būti naudingi, todėl kad Saturnas bus pačiame jūsų Zodiako diagramos centre. Kadangi Saturnas bus ketvirtojoje pozicijoje, palankios aplinkybės susidarys jūsų vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

„Astroyogi“ rekomenduoja atidžiai stebėti savo kasdienį gyvenimą ir planuoti savo dienas, kad laiką leistumėte produktyviai.

Kovo 30 dieną Jupiteris pereis į Ožiaragį, o tai tikra laimė jūsų Zodiako ženklui. Neigiamo poveikio galite sulaukti dėl nedidelio šio perėjimo intensyvumo, bet dėl Saturno įtakos vis tiek susidarys palankios aplinkybės, o tai padės auginant vaikus, saugant nuosavybę ir automobilį bei kitus dalykus.

REKLAMA

Saturnas atsitrauks gegužės 11 dieną. Šiuo laikotarpiu gali sumažėti aplink jus sumažės pagarbos ir orumo. Saturno vizija taip pat yra darbo sferoje. Saturno vizija yra dešimtojoje pozicijoje, o tai suteiks jums naujos energijos ir gerą nusiteikimą darbo ir gyvenimo atžvilgiu. Net jei turite problemų, sugebėsite jas įveikti. Saturnas pereis į progresyvinę poziciją rugsėjo 29 dieną, o po to situacija ims keistis.

Gegužės 14 dieną Jupiteris atsitrauks, ir dėl to gali būti, kad leisitės į kelionę, dėl darbo, piligriminiais arba dvasiniais tikslais. Taip pat galimi santuokos pokyčiai. Sulauksite jėgos ir entuziazmo padaugėjimo. Jūsų galvoje gims daugybė naujų planų, idėjų ir schemų.

REKLAMA
REKLAMA

Jupiteris pereis į Šaulį birželio 30 dieną, ir tai jums atneš teigiamų rezultatų. Kadangi Jupiterio vizija bus jūsų pelno srityje, pelno šaltinių bus visur aplink jus. Rugsėjo 13 dieną Jupiteris atsitrauks, ir tai jums bus naudinga.

Pajusite ryškų savo produktyvumo pagerėjimą. Atėjo laikas suprasti, kokios rimtos yra idėjos, kurias jau kurį laiką brandinate mintyse - dabar reikia veikti. Nepamirškite nei savo draugų, nei priešų, ir elkitės atsargiai. Šiuo laikotarpiu nepatariama su niekuo aptarinėti savo planų.

Lapkričio 20 dieną Jupiteris pereis į Ožiaragio ženklą. Neigiamo poveikio galite sulaukti dėl nedidelio šios planetos poveikio intensyvumo, bet dėl Saturno įtakos vis tiek susidarys palankios aplinkybės, o tai padės auginant vaikus, saugant nuosavybę ir automobilį bei kitus dalykus.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų