REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgaliui siūlo pramogų įvairovę – nuo sporto iki smagių šou, praktinių laidų ir naujų filmų premjerų.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgaliui siūlo pramogų įvairovę – nuo sporto iki smagių šou, praktinių laidų ir naujų filmų premjerų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienis (10 03)

12.00 val. per TV3 Play – laida „Būk profesionalas“. Tai laida apie profesinį mokymąsi, ji atskleis, kad profesinėse mokyklose galima mokytis ne tik techninių, bet ir kūrybinių profesijų, kad baigus mokslus, galima dirbti ne tik samdomu darbuotoju, bet ir puikiai kurti savo verslą. Apie savo pasirinktą kelią ir tai, kaip sekasi realizuoti įgytą profesiją, pasakos laidos herojai: floristai, automechanikai, siuvėjai, kosmetikai ir kiti. https://play.tv3.lt/buk-profesionalas

REKLAMA

Per TV6 11.30 val. daugiaserijinis TV filmas „Turtuolis vargšas“. Filmas išsiskiria ne tik naujovišku žanru, bet ir netradiciniu siužetu bei sudėtingu aktorių darbu. Aktorius Ainis Storpirštis atlieka net du vaidmenis. Be jo, filmavimo aikštelėje susibūrė tokie TV žiūrovų numylėtiniai, kaip Agnė Kiškytė, Vitalija Mockevičiūtė, Rimantas Bagdzevičius, Marius Jampolskis ir kiti aktoriai. Žiūrovai tikrai gaus neišdildomų emocijų pliūpsnį, nes daugiaserijiniame TV filme susipins tiek dramos, tiek komedijos žanrai.

REKLAMA
REKLAMA

Per TV8 15.00 val. laida apie naminius gyvūnus ir jų priežiūra „Tavo augintinis“. Laidoje sužinosite daug įdomybių ir praktinių patarimų, kaip rūpintis savo gyvūnėliais.

Per TV3 19.30 val. linksmiausias savaitgalio TV žaidimas „galvOK“! Žaidimo išskirtinumas – įdomūs, keisti, smagūs, juokingi klausimai, paremti mokslu, ir dar smagesni, visiškai netikėti atsakymai, kuriuos reikia išmąstyti, pasitelkus savo išmonę, fantaziją ir patirtį. Tai – ne žinių patikrinimas, o smagi, praturtinanti patirtis. Šį šeštadienį galvas suks Marius Jampolskis ir Kristina Rimiene. https://play.tv3.lt/galv-ok

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po smagiojo „galvOK“ 21.00 val. TV3 kviečia žiūrėti humoro serialo „Mano meilė karantinas“ paskutines serijas. Kitą šeštadienį pristatysime naują lietuvišką kriminalinį serialą.

Go3 kviečia sporto aistruolius mėgautis Anglijos „Premier“ lygos rungtynėmis bei išskirtine UFC kova: https://go3.lt/sport_tv

Šeštadienį, spalio 3 d., žiūrėkite:

19:20 „Leeds United“ – „Manchester City“

21:50 „Newcastle United“„Burnley“

Sekmadienį, spalio 4 d.:

05:30 UFC kova tarp Holly Holm ir Irene Aldana

13:50 „Leicester City“„West Ham United“

15:50 „Arsenal“„Sheffield United“

18:15 „Manchester United“„Tottenham Hotspur“

21:05 „Aston Villa“„Liverpool“

Sekmadienis (10 04)

09.30 val. per TV3 Play – laida apie sveikatą „Sveikata.lt“. Tai įtraukianti pokalbių ir naudingų reportažų laida apie sveikatą, ligas, jų prevenciją, gydymo būdus ir naujas galimybes. Laidoje taip pat bus daug naudingų patarimų apie tai, kaip mūsų kasdienybėje ir buityje nepakenkti savo sveikatai ir išvengti traumų bei ligų. Laidos vedėja – Asta Dumbliauskienė, medicinos mokslų daktarė, gydytoja alergologė. https://play.tv3.lt/sveikata-lt

REKLAMA

Per TV8 15.00 val. laida „Sveikatos medis“. Televizijos laida „Sveikatos medis“ – tarsi televizinis žurnalas, kurio tikslas – svarbios, naudingos, aktualios ir pačios naujausios medicininės, farmacinės ir sveikatingumo naujienos. Laidą sudaro 4 rubrikos – „Sveikatos naujienos“, „Ačiū, daktare“, „Vaistininkas pataria“ ir „Gyvenkime sveikai“ – tad kas savaitę laidoje bus apžvelgiamas platus temų spektras. Laidos pašnekovai bus ne tik mokslo daktarai, profesoriai ar ministrai, bet ir eiliniai praeiviai gatvėje. Laidos vedėja – daktarė, ilgametė sveikatos laidų vedėja ir kūrėja Irena Pivoriūnienė.

REKLAMA

Per TV6 19 val. muzikinis šou „Kaukės“. „Paslaptingiausias muzikos šou, kuriame šešiolika įžymybių, persirengusios įspūdingiausiais kostiumais ir atlikdamos žinomiausius kūrinius, varžosi dėl nugalėtojo titulo. Komisija ir žiūrovai balsuoja už labiausiai patikusį pasirodymą, kartu bandydami atspėti, kas slepiasi po spalvingomis kaukėmis.

19.30 val. per TV3 – didysis sekmadienio šou „X Faktorius. Žvaigždės“. Scenoje pasirodys Lietuvoje garsūs ir savo srityje puikiai žinomi žmonės, turėję svajonę dainuoti, bet jos nerealizavę. Tai bus ir žymūs sportininkai, rašytojai, TV laidų vedėjai, iš viso – 32 drąsuoliai, pasiryžę įgyvendinti savo svajonę ir nepabūgę didžiosios scenos. Šį sekmadienį TV žiūrovai kviečiami stebėti grupių pasirodymus. Sau komandą rinksis Saulius Urbonavičius-Samas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O Go3 kviečia stebėti specialią laidą apie projekto „X Faktorius. Žvaigždės“ užkulisius, apie tai, kas lieka už žiūrimiausios ir populiariausios laidos Lietuvoje kadro: https://go3.lt/series/x-faktorius-zvaigzdes-per-go3,serial-1969749

Po muzikinio šou, 22 val. TV3 pristatys didžiulio atgarsio sulaukusią, tikrų faktų įkvėptą lietuvišką kriminalinę dramą „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“. Tai – garsiosios juostos „Pasmerkti. Kauno Romanas“ tęsinys. Nenuspėjamas, intriguojantis, pavojingas ir romantiškas – visai kaip džiazas, toks antrasis „Pasmerktų” epopėjos filmas, kuriame, kaip ir pirmajame netrūks sąsajų su realaus gyvenimo istorijomis. Filmas kino teatruose sulaukė itin didelio susidomėjimo, o dabar jį galės išvysti visi TV3 žiūrovai! Nešvarūs verslai, pinigai, automobiliai ir fatališka meilės istorija – kriminalinėje dramoje „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų