paelija
                    Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „paelija“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „paelija“.
            
 Buvęs grupės „B'Avarija“ narys pasidalijo paelijos receptu – apsilaižysite pirštus
                                Paelija – ispanų nacionalinis patiekalas, kurio receptų galima rasti įvairių, tačiau Agnė Dzeranova TV3 laidoje „Į sveikatą“ kartu su buvusiu „B'Avarijos“ dainininku ir maisto entuziastu Jonu Jonušu nusprendė pasidalinti dar vienu šio patiekalo receptu. 
J. Jonušas pasakojo, kad šis plačiai pamėgtas ir vertinamas patiekalas iš tiesų buvo varguolių patiekalas.
                            
 Receptas. Ryžiai su ispaniška dešra ir krevetėmis
                                Tai ganėtinai sotus patiekalas. Vietoje ispaniškos chorizo dešros galima naudoti paprasčiausią rūkytą dešrą arba saliamį. Daržoves galima naudoti kokios patinka. Aš naudojau šaldytas iš pakelių, nes tuo metu neturėjau šviežių.
                            
 Ūkio šefas. Nesudėtingas paelijos receptas su krevetėmis ir chorizo dešra
                                TV3 laida „Ūkio šefas“ savaitgalio pietums siūlo pasigaminti gurmanišką ispaniškos virtuvės pasididžiavimu laikomą paeliją su jūros gėrybėmis ir aštria „chorizo“ dešra. 
Šiam receptui reikės: 
Ryžių 
Chorizo dešros 
Krevečių 
Salierų stiebų 
Česnako 
 
Kumino prieskonių 
Pomidorų pastos 
Pomidorų 
Paprikos 
Žaliosios citrinos 
Sultinio 
Visą eigą, kaip pasigaminti paeliją, sužinosite reportaže, esančiame straipsnio pradžioje. 
Laidą „Ūkio šefas“ žiūrėkite sekmadieniais 9 val.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Paprasti receptai iškyloms: pusryčių keksiukai be glitimo ir paelija jūros gėrybių mėgėjams
                                 Vis dažniau šilti vėlyvo pavasario savaitgaliai leidžia visiems pasimėgauti buvimu gryname ore, todėl šio šeštadienio laidoje „Skaniai ir paprastai“ profesionalus virtuvės šefas Gediminas pademonstruos, kaip pasigaminti puikių patiekalų išvykoms, piknikams ar net šventėms gamtoje. Pirmoje laidos dalyje virtuvės šefas vėl pasiūlys puikią idėją vėlyviesiems pusryčiams – dviejų rūšių keksiukus be glitimo.
                            
 Ispaniškos virtuvės pasididžiavimas: paelija su jūros gerybėmis
                                 Laidoje „Virtuvės istorijos“ apsilankiusi aktorė Inga Norkutė mokėsi gaminti ispanų itin mėgiamą patiekalą paeliją. Patarimais su aktore dalijosi griliaus šefas Tomas Petryla.
                            
 