mėsainiai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „mėsainiai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „mėsainiai“.

Gurmaniški Gian Lucos mėsainiai nepaliks abejingų: naudoja 1 slaptą ingredientą

Šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ žiūrovams Gian Luca Demarco ne tik atskleis, koks yra tikros žemaitiškos jautienos skonis, bet ir kiekvieną suvilios itin gurmaniško skonio mėsainiais. Atsispirti bus beveik neįmanoma, o ir savaitgalio meniu taps aiškus…   Laidos vedėjas pakvies susipažinti su nedidele šeima, gyvenančia netoli Telšių. Čia jie ne tik patys augina jaučius, bet vėliau ir siūlo savo pagamintą produkciją.
2024-02-23

Gerai žinomas restoranas nustebino maisto apžvalgininkus: patys nesitikėjo ištarti tiek komplimentų

Naujausioje tinklalaidės „Kas ant stalo?“ laidoje, lankėsi jau antrasis svečias – Andrius Užkalnis. Daug metų gerai žinomas maisto apžvalgininkas, kritikas ir gurmanas ragavo mėsainius bei vertino juos kartu su kitais laidos dalyviais.
2023-08-30

Mėsainis – lyg tradicinis lietuviškas patiekalas: kai kurie kainuoja po 19 eurų

Nuo aštriausio mėsainio Europoje iki mėsainio vien tik iš lietuviškų daržovių, kuriame nėra nė kvapo mėsos. Vilniuje dešimtą kartą iš eilės vyksta burgerių valgymo festivalis, kur šiemet pristatyta virš 70 skirtingų mėsainių. Burgerių kėpėjai pasakoja – nors mėsainis buvo sukurtas Jungtinėse Valstijose, jis tampa kone tradiciniu lietuvišku patiekalu šalia tautiečių taip mėgiamų šaltibarščių. Daugiau apie tai – TV3 žinių reportaže.
2023-08-12

Supyko ant maitinimo verslo strategijos: jie slepia savo tikrąjį vardą

Dar ne taip ir seniai naujienų portalo tv3.lt išleistas straipsnis apie „šešėlinės virtuvės“ konceptą Lietuvoje sukėlė intensyvias diskusijas. Tai neaplenkė ir „Kas ant stalo?“ tinklalaidės naujausio epizodo metu.  „Šešėlinė virtuvė“ – tai, kai iš tos pačios virtuvės maistas pristatomas kitų kavinių vardu.
2023-06-07

Kai norisi paprastai ir skaniai: sultingi vištienos ir šoninės mėsainiai

TV3 laidoje „Lidl grilio talentai“ varžėsi televizijos laidų vedėja Renata Šakalytė–Jakovleva ir net 30 metų grilinimo patirtį sukaupęs Nerijus Karbauskas. Kiekvienas jų pristatė savo receptus ant grilio, o pergalę N. Karbauskui lėmė sultingų vištienos ir šoninės mėsainių receptas. Grilio entuziastas Nerijus pasakojo, kad visada mėgo daug ir skaniai pavalgyti.
2023-04-23

Pasigaminkite naminius mėsainius: skonis vertas 10 balų

Savaitgalį siūlome išbandyti net du gardžius patiekalus – mėsainius su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis bei marmurinį keksą su pasiflorais ir šokolado glazūra.
2023-02-17

Receptas. Vasariški mėsainiai

Mėsainyje galima aptikti šviežių daržovių, gardžios mėsytės ir įmantraus padažo. Žinoma, viską apjungia sūris, o įrėmina - bandelės. INGREDIENTAI: 4 vienetai mėsainių bandelių 400 gramų maltos mėsos 100 gramų sūris 1 pundelis salotų 1 arbatinis šaukštelis garstyčių 1 žiupsnelis prieskonių šiek tiek kečupo Paruošimo laikas: Apie 20 min.
2022-02-26

Receptas. Kotletai grilyje

INGREDIENTAI: 2 kilogramai kiaulienos (malta) 6 riekės batono 100 mililitrų pieno 1 galva česnakų šiek tiek druskos šiek tiek pipirai šiek tiek petražolių šiek tiek krapų Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Batoną išmirkyti piene ir išmaišyti iki vientisos masės. Į faršą suberiam išvardintus prieskonius, išspaudžiame česnaką, įdedam batono masę ir viską gerai išminkome. Suformuojame kotletukus ir kepame ant grilio.
2022-02-23

Receptas. Mėsainiai

INGREDIENTAI: 600 gramų jautienos 4 vienetai mėsainių bandelių 4 riekės sūris 4 lapai salotų 1/4 vieneto svogūnų 2 valgomieji šaukštai sojos padažo 0.5 arbatinio šaukštelio provanso žolelių 3 arbatiniai šaukšteliai pomidorų padažo Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Jautieną sumalti. Maltą jautieną sumaišyti su kapotų svogūnu, sojos padažu, provanso žolelėmis. Formuoti paplotėlius ir palikti pusvalandžiui šaltai.
2022-02-22

Receptas. Mėsainis

Vasara - puikus metas pasigaminti tobulo skonio mėsainį. Ant laužo kepta mėsytė tiesiog tirpsta burnoje, o dūmų aromatas skonį padaro dar gardesnį. INGREDIENTAI: 500 gramų kiaulės faršo 4 vienetai bandelių 2 vienetai agurkų 1 galva svogūnų 1 pundelis salotų 1 žiupsnelis pipirai 1 žiupsnelis druskos šiek tiek kečupo Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Faršą išmaišome su Jums tinkamu kiekiu pipirų ir druskos.
2022-02-16
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų