REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mėsainyje galima aptikti šviežių daržovių, gardžios mėsytės ir įmantraus padažo. Žinoma, viską apjungia sūris, o įrėmina - bandelės.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai mėsainių bandelių
  • 400 gramų maltos mėsos
  • 100 gramų sūris
  • 1 pundelis salotų
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • šiek tiek kečupo

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausiai paruošiamas faršas: sumaišomas su prieskoniais ir suformuojami plokšti kotletukai, kurie apkepami keptuvėje. Kepame pagal poreikį - kas mėgsta ilgiau.
  2. Paskrudinamos mėsainių bandelės.
  3. Komplektuojami mėsainiai: ant bandelės tepame padažą iš kečupo ir garstyčių, dedame kotletuką, sūrio, salotų ir užvožiame bandele.
  4. Sukomplektuotus mėsainius 5 - 10 minučių ąpkepame orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų