REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar ne taip ir seniai naujienų portalo tv3.lt išleistas straipsnis apie „šešėlinės virtuvės“ konceptą Lietuvoje sukėlė intensyvias diskusijas. Tai neaplenkė ir „Kas ant stalo?“ tinklalaidės naujausio epizodo metu. 

Dar ne taip ir seniai naujienų portalo tv3.lt išleistas straipsnis apie „šešėlinės virtuvės“ konceptą Lietuvoje sukėlė intensyvias diskusijas. Tai neaplenkė ir „Kas ant stalo?“ tinklalaidės naujausio epizodo metu. 

REKLAMA

„Šešėlinė virtuvė“ – tai, kai iš tos pačios virtuvės maistas pristatomas kitų kavinių vardu. Taip šiuo metu dirba dvi didžiausios maitinimo verslo grupės – „Čili holdings“ ir „Amber food“. Maisto pristatymo platformose šios verslo grupės prisistato kitų restoranų vardu, kurių adreso ar fizinės lokacijos surasti neįmanoma, taip, kaip ir jų dalyvavimo socialiniuose tinkluose. Daugelis jų siūlomų patiekalų sutampa su jau gerai žinomomis, įsitvirtinusiomis kavinėmis. 

„Kas ant stalo“ dalyviai tarpusavyje nesutarė ir diskutavo, ar toks konceptas naudingas, ar žalingas. Viena pusė gynė vartotoją, kuris jaučiasi apgautas, nwa nežino, kas stovi už šių naujų restoranų vardų ir negali tinkamai įvertinti jų reputacijos, taip pat nežino, ko gali tikėtis, prieš užsakant maistą. Kiti dalyviai visgi sakėsi blogo čia nematantys, nes „Šešėlinė virtuvė“ naudinga verslui tuo, jog leidžia ne tik patenkinti skirtingų klientų poreikius (t.y. skirtingi restoranai – skirtingiems klientams), bet ir efektyviau išnaudoti turimus virtuvės pajėgumus. 

REKLAMA
REKLAMA

Laidos metu maisto apžvalgininkai taip pat ragavo ir vertino patiekalus iš mėsainių restorano „Meatbusters“. Išbandymai prasidėjo nuo užkandžių – „Buffalo“ sparnelių. Vėliau buvo pereita prie kiaulienos šonkaulių su BBQ padažu. Na ir galiausiai, įvertinti mėsainiai: Busterio jautienos bei vegetariškasis „Moving Mountains“. 

REKLAMA

Apie visa tai ir dar daugiau – naujausioje „Kas ant stalo?“ tinklalaidėje. 

Visą tinklalaidę žiūrėkite straipsnio pradžioje. 

Aštuntąjį epizodą galite žiūrėti ir YouTube: 

Kalbėjome apie:

00:00:00 Intro 

00:00:45 Restorano pristatymas – „Meatbusters“

00:01:38 Donato elektroninės parduotuvės atidarymas 

00:04:50 Maisto ragavimas ir aptarimas: Buffalo sparneliai 

00:14:37 Maisto ragavimas ir aptarimas: Kiaulienos šonkauliai 

00:25:16 Maisto ragavimas ir aptarimas: Busterio jautienos grill chorizo burgeris 

00:42:42 Maisto ragavimas ir aptarimas: „Moving Mountains“ burgeris 

00:57:09 Bendras „Meatbusters“ restorano verdiktas 

00:58:59 Podkasto tema: Burgerių situacija Lietuvoje 

01:33:58 Outro

Tinklalaidę apie maistą ir restoranus „Kas ant stalo?“ žiūrėkite kiekvieną trečiadienį 19 val. naujienų portale tv3.lt, TV3 televizijos YouTube kanale ir „Kas ant stalo?“ YouTube kanale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų