jonas jonušas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „jonas jonušas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „jonas jonušas“.

Buvęs „bavaras“ Jonas Jonušas – apie kūrybą virtuvėje ir auksinius grupės laikus: sąsajos iki šiol kartais erzina

Prieš du dešimtmečius Joną Jonušą (47 m.) ir jo su vaikinų grupe „B’Avarija“ dainuojamas dainas žinojo visa Lietuva. Po maždaug 20-ies metų pertraukos nuo pramogų pasaulio, jau kurį laiką spindi scenoje. „Niekas nestovi vietoje“, – neslepia jis.  Koncertuodamas su „B’Avarija“ Jonas buvo ryški žvaigždė. Visgi ir pasukęs kitu keliu su muzika ryšių visai  nenustraukė, o sugrįžimui į televiziją prieš porą metų jis pasirinkęs muzikos projektą.
2023-11-17

Buvęs grupės „B'Avarija“ narys pasidalijo paelijos receptu – apsilaižysite pirštus

Paelija – ispanų nacionalinis patiekalas, kurio receptų galima rasti įvairių, tačiau Agnė Dzeranova TV3 laidoje „Į sveikatą“ kartu su buvusiu „B'Avarijos“ dainininku ir maisto entuziastu Jonu Jonušu nusprendė pasidalinti dar vienu šio patiekalo receptu. J. Jonušas pasakojo, kad šis plačiai pamėgtas ir vertinamas patiekalas iš tiesų buvo varguolių patiekalas.
61 2022-10-02

Buvęs „B‘Avarijos“ narys Jonušas – apie kitą savo gyvenimo aistrą ir ypatingą draugės padovanotą dovaną

Kulinaras ir atlikėjas Jonas Jonušas šiais metais Jonines sutiks Palangoje. Žinomas vyras teigia, kad savo vardo dienos ypatingai nesureikšmina, tačiau, šypsodamasis sako, jog tikrai smagu, jei kas nors pasveikina ar šią dieną specialią nuolaidą parduotuvėje pritaiko. „Tačiau man brangiausia draugės padovanotas ažuolo lapų vainikas, kuris visus metus kabo ant mano buto durų, žiemą virsdamas kalėdiniu papuošalu“, – sako J. Jonušas.
2021-06-23

Buvęs grupės „B’avarija“ narys Jonas – apie didžiausią aistrą nuo mažens ir linksmiausią įvykį iš grupės laikų

Buvęs grupės „B’avarija“ narys Jonas Jonušas neslepia, kad tuos laikus jam dažniausiai primena tik žurnalistai, mat pats jau kurį laiką savo gyvenimą sieja su visai kitais dalykais. Vienas jų – meilė maistui, kuri užsimezgė dar vaikystėje.
2020-06-24

Garsenybės išbandė netradicinę pramogą: šmaikščiai pažvelgti į karantiną

Komiškas šou ir vakarienė „Shitty Dinner“, vykusi sostinės menų fabriko „Loftas“ lauko terasoje, sutraukė būrį garsenybių, ištroškusių pramogų atvirame ore.
2020-05-28

Žymūs žmonės prisiminė nutikimus su taksi: netrūko kuriozinių situacijų

Kviestinei publikai sostinės viešbučio „Comfort Hotel LT“ požeminiame garaže vykęs naujų prestižinių taksi automobilių pristatymas sudomino ir žinomus žmones.
2019-11-22

Buvęs „bavaras“ stojo prie viryklės: gamina be receptų

Kulinarinė laida „La maistas“ sekmadienio rytais džiugina TV3 televizijos žiūrovus. Kadaise su populiaria Lietuvoje grupe „B‘avarija“ koncertavęs Jonas Jonušas dabar vietoj mikrofono valdo virtuvės įrankius. Dažnai virtuvės šefu pristatomas vyras tokio apibūdinimo vengia: „Aš restorano šefu niekada netapau ir nenoriu juo tapti.
2019-10-29

Įvertinkite: Valentino dieną žinomos moterys pasitiko spalvingai

Žinomi vilniečiai neatsispyrė pagundai paskanauti artėjančiai Valentino dienai skirtų patiekalų, rašoma pranešime spaudai. Į gurmanišką degustaciją kviestinius svečius pakvietė iš Prancūzijos į Vilniaus restoraną „Le Bonjour“ atvykęs „Michelin“ žvaigždę pelnęs virtuvės šefas Danilo Bianco.
2019-02-08

Labdaringoje vakarienėje garsenybės atskleidė savo firminius patiekalus

Antradienio vakarą sostinės restorano „Element“ įkūrėjai pakvietė žinomus vilniečius į Kūčių ir Kalėdų patiekalų degustaciją. Renginyje buvo pristatytos žiemos šventėms skirtos „Maltiečių“ organizacijos iniciatyvos, vakaro metu taipogi buvo galima paaukoti šiai Maltos ordino pagalbos tarnybai.
2018-12-05
REKLAMA
Burgeris (nuotr. 123rf.com) Burgeris (nuotr. 123rf.com)

6 mėsainių tendencijos: ką mėgsta lietuviai?

Lietuviai nebijo išbandyti naujovių ir vis labiau vertina gurmaniškus mėsainius. Tačiau šefai pastebi – populiariausių sąrašo viršuje vis dar puikuojasi klasikinis mėsainis su jautiena. Lietuviai renkasi nuo standartinio iki vieno kąsnio dydžio, spėjo pamėgti ir plėšytą mėsą. Apie šiemet vyraujančias mėsainių tendencijas pasakoja šefai Jonas Jonušas ir Vylius Blauzdavičius bei „Vilkmergės“ someljė Vidmantas Čičelis.
2018-09-14
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų