REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Jei į duris jau beldžiasi svečiai, kulinarijos studijos „Čiop Čiop“ šefas Jonas Jonušas rekomenduoja paruošti ypatingus užkandžius, į pagalbą pasitelkus sausainius, šviežiai rūkytą lašišą bei špinatų lapus. Užtruksite vos kelias minutes. 

 Jei į duris jau beldžiasi svečiai, kulinarijos studijos „Čiop Čiop“ šefas Jonas Jonušas rekomenduoja paruošti ypatingus užkandžius, į pagalbą pasitelkus sausainius, šviežiai rūkytą lašišą bei špinatų lapus. Užtruksite vos kelias minutes. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jums reikės:

1. Šviežiai rūkytos lašišos;

2. Sausainių „Selga Nature“;

3. Špinatų lapų;

4. Medaus ir garstyčių vienodomis dalimis;

5. Šlakelio balzaminio acto.

 Lygiomis dalimis pakepinkite garstyčias ir medų. Ruošiamą padažą pagardinkite balzaminio acto arba citrinų/laimų sulčių šlakeliu ir viską gerai išmaišykite. Tuomet ant špinatų lapų supilkite jau paruoštą padažą ir, nieko nelaukę, ant lėkštės išdėliokite pasirinktos „Selga Nature“ rūšies sausainius. Viską darome sumuštinio formos principu: ant sausainių dedame padažu pagardintus špinatus, o ant jų - šviežiai rūkytą lašišą. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų