himalajų druska

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „himalajų druska“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „himalajų druska“.

Receptas. Veganiški kepsneliai

Šie kepsneliai puikiai tinka žmonėms, kurie netoleruoja glitimo, tačiau patinka visiems. Kepsnelius galima formuoti įvairiais pavidalais, valgyti kaip suvožtinius ar kaip šiltą patiekalą su padažu bei garnyru. Recepto autorė - L. Kozlovienė.
2022-02-28

Receptas. Krabų lazdelių ir grūdėtos varškės mišrainė

Salotos greitai paruošiamos. Patiekti galima tiesiog salotinėje, nebūtinai krepšeliuose, vietoje poro tinka ir svogūnų laiškai. Dalį krabų lazdelių palikti nepjaustytų papuošimui. Jokio užpilo nereikia, drėgmės pakanka nuo grūdėtos varškės.
2022-02-27

Receptas. Kiaulienos šašlykai

Labai skanūs ir sultingi šašlykai. Smagu vasaros metu išsikepti mėsytės. INGREDIENTAI: 1.5 kilogramo kiaulės prandinės 4 valgomieji šaukštai majonezo 2 žiupsneliai himalajų druskos 2 žiupsneliai prieskonių Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Supjaustome norimo dydžio gabaliukais kiaulienos sprandinę. Beriame druską, prieskonius ir dedame majonezą.
2022-02-14

Receptas. Silkės salotos su putpelių kiaušiniais

Sočios ir gardžios salotos silkės mėgėjams. Naudojau dvi mažas skirtingų spalvų paprikas dėl spalvų įvairovės, bet galima dėti ir dalį vienos spalvos didelės paprikos. Silkę naudojau aliejuje, to aliejaus užpyliau ant salotų. Jei norisi galima pakeisti kitokiu aliejumi arba majonezu. Paruoštas salotas patartina patiekti po 1- 2 valandų.
2022-02-12

Receptas. Gaivios salotos

Pavasaris pradžiugino šviežiais ridikėliais, svogūnų laiškais. Salotos greitai pagaminamos, skanios ir vienos, tinka ir kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Dalį pekino kopūsto, pomidoro, svogūno laiškų ir 1 ridikėlį reikėtų pasilikti papuošimui.Jei nenaudojate majonezo, galima valgyti ir be jo.
2022-02-04

Receptas. Burokėlių salotos

Salotos labai tinka burokėlių gerbėjams, besilaikantiems dietos ar šiaip nevalgantiems mėsos ir užpilų. Burokėliai kepti orkaitėje, prieš tai juos supjausčius ir suvyniojus į foliją. Tai jiems priduoda ypatingo skonio.
2022-02-01

Neišsimiegate? Puikiam miegui prireiks 1 naminės priemonės

 Prastai išsimiegojus naktį vargina mieguistumas dieną, bloga nuotaika, nuovargis, nervingumas, nesugebėjimas susikaupti, pablogėjusi atmintis. Pirmiausia kovą su nemiga reikėtų pradėti gyvenimo būdo pokyčiais bei natūraliais preparatais ir tik kraštutiniu atveju pereiti prie stipresnių vaistų Himalajų druskos mišinys Jei paprastoji stalo druska vartojama dideliais kiekiais, gali būti tikrai kenksminga žmogaus organizmui.
2018-11-18

Kokią druską išsirinkti: 9 jos rūšys

Gal ir ne visi žino, kiek druska turi rūšių ir kuo jos skiriasi. Portalas tv3.lt pateikia 9 druskos rūšis, kad galėtumėte išsirinkti tinkamiausią.  Rafinuota druska Rafinuota druska – dažniausiai sutinkama, balta druska. Ji gaminama natūralią druską kaitinant iki beveik 700°C bei dirbtinai papildant jodu, fluoru, sukietėti neleidžiančiomis medžiagomis. Kilmė: kasama šachtose, vėliau apdorojama. Skonis: įprasta druska, neturinti ryškaus poskonio. Tekstūra: smulkūs kristalai.
2017-04-18

Besiruošiant Velykoms: sveikesnis ir natūralesnis būdas ruošti maistą

Nors druskos vartojimas kelia nemažai diskusijų, mokslininkai su medikais kone vienbalsiai sutaria, kad druska žmogui gyvybiškai reikalinga. Saikingas jos vartojimas bei atsakingas naudingiausios druskos rūšies pasirinkimas – nemažiau svarbu. Specialistai sako, kad rausvoji Himalajų druska vertinama dėl natūralumo, subtilaus skonio bei ypatingos cheminės sudėties. Druska žmogaus organizmą aprūpina gyvybiškai svarbiais mikroelementais – natriu ir chloridu.
2017-04-14

Himalajų druska – stebuklas su klaustuku?

Himalajų druska pastaruoju metu tapo madingu produktu, kurį vertina ne tik gurmaniškų patiekalų mėgėjai, bet ir interjero, netgi feng šui specialistai. Ar iš tikrųjų rausvaspalvė, keliskart už paprastą druską brangesnė Himalajų druska – tokia vertinga? Himalajų druska – tai unikalus mineralas, susidaręs išdžiuvusio senojo pasaulinio vandenyno vietose prieš 250 milijonus metų Indijos teritorijoje.
2013-03-03
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų