Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pavasaris pradžiugino šviežiais ridikėliais, svogūnų laiškais. Salotos greitai pagaminamos, skanios ir vienos, tinka ir kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Dalį pekino kopūsto, pomidoro, svogūno laiškų ir 1 ridikėlį reikėtų pasilikti papuošimui.Jei nenaudojate majonezo, galima valgyti ir be jo.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 3 lapai pekino kopūstų
  • 5 vienetai ridikėlių
  • 1 vienetas pomidorų pastos (nedidelis)
  • 3 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 žiupsnelis himalajų druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus ingredientus susmulkinti, įberti druskos, pipirų, pagardinti majonezu, išmaišyti.
  2. Sudėjus į salotinę apiberti smulkintais svogūnų laiškais, papuošti išpjaustytu ridikėliu.

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų