grilius

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „grilius“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „grilius“.

Žarijose keptos bulvės: visai nebrangiai jas iškepti galite dar skaniau

Lauže ar grilyje keptos bulvės džiugina savo skoniu, tačiau jos turi ir dar du svarbius privalumus – šios daržovės ypač pigios, ir jas labai lengva paruošti įvairiais būdais. Ne be reikalo bulvės yra viena perkamiausių daržovių ištisus metus, sako Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė. Šiuo metu lietuviai itin gausiai perka neseniai pasirodžiusias šviežias naujo derliaus bulves, kurios ypač tinka kepimui.
2023-07-30

Nustebinkite savo skonio receptorius: vasarą pagrilinkite šviežut šviežutėlį moliūgą

Moliūgai – neabejotini rudens karaliai, kasmet suburiantys vis didesnę gerbėjų armiją. Tačiau rudeninei moliūgomanijai galite užbėgti už akių – ši sveika, skani bei pigi daržovė jau užaugo Lietuvos ūkiuose ir atsidūrė parduotuvių lentynose. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad sezoninės daržovės yra ypač paklausios ir vos pasirodžiusios naujienos netrunka nugulti į pirkėjų krepšelius. Moliūgas būna ypač perkamas, mat yra nebrangus ir itin universalus.
2023-07-25

Dizaineris Robertas Kalinkinas buvo atviras: mano žmona to daryti vapše nemoka

Paskutinė „Lidl grilio talentai“ sezono laida neapsiėjo be iššūkių tiek šefams, tiek kepsninėms. O dėl skaniausio patiekalo titulo konkuruojantis Robertas Kalinkinas paatviravo ir apie asmeninį gyvenimą. Laidoje kovėsi vos 6 mėnesių grilinimo patirtį turintis dizaineris Robertas Kalinkinas ir statybos įrankių nuomotojas Vytis Andriuškevičius, sukaupęs 5 metų čirškinimo patirtį.
2023-07-08

Kotryna Starkienė kviečia atidaryti griliaus sezoną: šis troškinys alkanų nepaliks

Orams kiek atšilus, kulinarinės laidos „Kotrynos burtai“ šeimininkė Kotryna Starkienė kviečia išlįsti į kiemą ir atidaryti griliaus sezoną. Tiesa, tai ne tik kepamos mėsos metas. Lauke galima pasigaminti įvairiausių alkanų nepaliksiančių patiekalų – pavyzdžiui, troškinių. Kotryna Starkienė pademonstravo, kaip savo lauko virtuvėje pasigaminti kaimišką jautienos troškinį, kurį pagardins ant ugnies keptos bandelės.
2023-04-22

Tokių vištienos iešmelių dar nebūsite ragavę: vaikai juos ypač pamils

Gaminant vaikams kartais reikia pasitelkti fantaziją, kadangi jie vieni išrankiausių valgytojų. TV3 laidoje „Lidl grilio talentai“ mažą dukrytę auginantys Kristina ir Mindaugas pasidalino receptu, kuris tikrai patenkins mažylio skonį. Kalbėdamas apie savo receptą Mindaugas pasakojo, kad norint pamaitinti vaiką reikia nebijoti maišyti saldžius ir atrodytų su jais netinkančius produktus. „Šiandien bus vištienos šlaunelių mėsos iešmeliai.
2022-07-24

Mantas Bartuševičius pabandė pagaminti žmonos lašišos receptą: „Jei nepavyks laimėti, kaltinsiu ją“

Dažniausiai ant grilio išvysite mėsą, bulves ar daržoves, tačiau TV3 laidos „Lidl grilio talentai“ dalyviai įrodė, kad ir žuviai ten vieta. Komikas Mantas Bartuševičius pasakojo, kad vieną lašišos receptą mėgsta gaminti jo žmona.  Komikas juokavo, kad žmonos receptas jam turėtų atnešti sėkmę. „Jei ne, tada aš ją kaltinsiu“, – sakė M. Bartuševičius.
2022-07-17

Žuvis, su kuria sunku susidraugauti: pirštus apsilaižyti priverčiantis upėtakio receptas

Ant grilio galima kepti viską, ką ir keptuvėje ar orkaitėje. Šį teiginį patvirtino TV3 laidos „Lidl grilio talentai“ dalyvė Giedrė, kuri iškepė skanų upėtakį. Moters teigimu, daugelis nežino, ką galima pasigaminti su šia žuvimi, tačiau jos receptas nustebino ir Vytarą Radzevičių. REIKĖS: 1. upėtakio; 2. 2 skiltelių česnako; 3. petražolių; 4. čiobrelių; 5. mėtos; 6. 1 citrinos; 7. druskos; 8. pipirų; 9. 20 g sviesto. SALOTOMS REIKĖS: 1. salotų lapų mišinio' 2. agurko.
2022-07-16

Nustebinkite save ir savo svečius – Tadas pasidalijo išskirtinio sprandinės kepsnio receptu

Vasaros savaitgaliai dažnai būna dedikuoti griliui. TV3 laidos „Lidl grilio talentai“ dalyvis Tadas pademonstravo kaip ant griliaus išsikepti išskirtinį sprandinės kepsnį, kuris tikrai pamalonins gomurį.
2022-06-25
REKLAMA
Patarimai, padėsiantys išsirinkti geriausią grilių, o kepimo lauke sezoną atidaryti sklandžiai ir skaniai  Patarimai, padėsiantys išsirinkti geriausią grilių, o kepimo lauke sezoną atidaryti sklandžiai ir skaniai

Patarimai, padėsiantys išsirinkti geriausią grilių, o kepimo lauke sezoną atidaryti sklandžiai ir skaniai

Nors ir lėtai, oras vis labiau šyla, o tai reiškia, kad vėl galime mėgautis taip pasiilgtu maisto gaminimu atvirame ore. Prasideda grilinimo sezonas! Tiesa, norint, kad jo pradžia būtų tokia kaip svajonėse ar bent jau artima joms, reikėtų pasirūpinti keliais svarbiais dalykais. 1. Kepsninės – kokias lietuviai renkasi ir ką jose labiausiai vertina Kad ir ką keptume ant ugnies, pirmas ir svarbiausias daiktas, be kurio maisto nepavyktų skaniai pagaminti – kepsninė.
2022-05-25

Vylius ragina išbandyti griliaus asorti: kuo pasigardžiuoti atras tikrai kiekvienas

Pagaliau ir vėl kiek atšilus orams, pavasaris kviečia į žaliuojančią gamtą ir grilio sezono atidarymą, kurį skelbia ir TV3 laidos „La Maistas“ profesionalūs virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius bei Tomas Rimydis. Kaip ir kiekvieną sekmadienio rytą, garsūs vyrai paruošė patiekalų, kurie tikrai įtiks visų skoniams.
2021-05-13
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų