500 gramų vištienos filė;
2 šaukštai kvietinių miltų;
1 kiaušinis;
80 gramų trintų migdolų;
3 šaukštai aliejaus;
1 citrina;
150 ml pomidorų minkštimų tyrės;
2 skiltelės česnako;
50 ml alyvuogių aliejaus;
druskos.
Paruošimas:
Vištienos filė supjaustyti pailgomis juostelėmis. Apibarstyti druska ir pipirais. Pamirkyti vištienos gabuliukus iš pradžių citrinos sultyse, po to miltuose, vėliau kiaušinio plakinyje ir sutrintuose migdoluose.
Kepti mėsiukus įkaitintame aliejuje po 7 min. iš abiejų pusių.
Česnakus susmulkinti, sumaišyti su trintu pomidorų minkštimu, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Šį padažą patiekti su vištienos gabaliukais.
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
REKLAMA