• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

Jums reikės:

REKLAMA

500 gramų vištienos filė;

2 šaukštai kvietinių miltų;

1 kiaušinis;

80 gramų trintų migdolų;

3 šaukštai aliejaus;

1 citrina;

150 ml pomidorų minkštimų tyrės;

2 skiltelės česnako;

50 ml alyvuogių aliejaus;

druskos.

Paruošimas:

Vištienos filė supjaustyti pailgomis juostelėmis. Apibarstyti druska ir pipirais. Pamirkyti vištienos gabuliukus  iš pradžių citrinos sultyse, po to miltuose, vėliau kiaušinio plakinyje ir sutrintuose migdoluose.

Kepti mėsiukus įkaitintame aliejuje  po 7 min.  iš abiejų pusių.

Česnakus susmulkinti, sumaišyti su trintu pomidorų minkštimu, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Šį padažą patiekti  su vištienos gabaliukais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų