Paprastas, bet įspūdingo skonio patiekalas.
Jums reikės: 6 skiltelių česnako, 0,5 l daržovių sultinio, 2 šaukštų pomidorų tyrės, 3 bulvių, 4 didelių kubeliais supjaustytų pomidorų, 400 gr jautienos, 4 mažų svogūnų, 3 raugintų agurkų.
Paruošimas
Jautiena supjaustoma gabaliukais ir pakepinama kartu su svogūnų griežinukais, sudedama į puodą, užpilama 0,5 l sultinio, sudedama pomidorų tyrė ar supjaustyti pomidorai (pasirinktinai), užbarstoma pipirų, pasūdoma ir troškinama 25 - 30 min. Bulvės stambiai supjaustomos, truputį apkepinamos, sudedamos į puodą, kur troškinama mėsa, sudedami kvadratėliais supjaustyti agurkai ir uždengus troškinama ant silpnos ugnies, kol bulvės suminkštės.
Tiekiama užbėrus susmulkinto česnako ir petražolių lapelių. Skanaus!