• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tokį sūrį paragauti išdrįstų ne kiekvienas: urve laikomas net 2,5 metų

Metam monetą – sekmadienį 19:30 per TV3!

Sekmadienį į eterį grįžta žiūrovų pamiltas TV3 žiniasklaidos grupės kelionių projektas „Metam monetą“! O šįkart jis stebins ir dar ypatingesnėmis, tolimesnėmis ir neretai egzotiškomis kryptimis – Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas pasiruošę atskleisti tokius žemės kampelius, kuriuose daugelis nė nėra buvęs. Tačiau svarbiausia, kad viskas šiose kelionėse priklausys vos nuo vienos... monetos.

Sekmadienį į eterį grįžta žiūrovų pamiltas TV3 žiniasklaidos grupės kelionių projektas „Metam monetą“! O šįkart jis stebins ir dar ypatingesnėmis, tolimesnėmis ir neretai egzotiškomis kryptimis – Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas pasiruošę atskleisti tokius žemės kampelius, kuriuose daugelis nė nėra buvęs. Tačiau svarbiausia, kad viskas šiose kelionėse priklausys vos nuo vienos... monetos.

REKLAMA

Kiekvieną sekmadienį – nauja kryptis, nepažintas maršrutas ir dvi visiškai skirtingos patirtys. Kelionių šou „Metam monetą“ per kelis sezonus tapo tikru hitu bei neatsiejama žiūrovų savaitgalio tradicija, kuri ne tik kviečia keliauti kartu su laidos herojais, bet ir įtraukia į azartišką likimo žaidimą.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas monetos metimas, ir viskas apsiverčia aukštyn kojomis. Herbas ar skaičius? Tik moneta nulemia, kuriam iš vedėjų atiteks komforto ir prabangos kupinas savaitgalis su neribotu biudžetu, o kuriam teks suktis iš padėties su vos 100 eurų kišenėje, pasitelkiant kūrybiškumą ir išmonę.

REKLAMA

Turguje rado urvų sūrį

Šįkart A. Bružas ir L. Pobedonoscevas leisis į nuotykius Turkijos Kapadokijos regione. Būtent čia Leonardas turguje surado neeilinį sūrį, kurį paragauti išdrįstų ne kiekvienas.

Avanoso mieste Leonardas apsilankė ten veikiančiame maisto turguje. Tarp įvairiaspalvių daržovių ir vaisių Leonardas atrado ir gurmanų svajonę – urvų sūrį.

REKLAMA
REKLAMA

„Čia ne buliaus kanopa, čia ne kažkieno galva, čia yra olos sūris. 2,5 metų laikomas urve sūris šituose kailiniuose“, – su šypsena veide pasakos Leonardas.

Leonardas išdrįso jį paragauti. Anot jo, skonis – labai artimas panašiam lietuviškam patiekalui.

„Labai panašus į mūsų džiovintą sūrį, kurį galima eksportuoti nors ir į Antarktidą ir laikyti per amžių amžius“, – įspūdžiais dalinsis Leonardas.

Tiesa, šį sūrį jis ne tik paragaus, bet ir nusipirks. Kiek jis kainuoja?

Visų atsakymų ieškokite jau šį sekmadienį laidoje „Metam monetą“ 19:30 per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų