Susmulkintą vištieną sumaišome su susmulkintu česnaku ir žalumynais. Į varškę sudedame vištienos masę, susmulkintus riešutus, prieskonius, grietinę ir gerai išmaišome. Fermentinį sūrį įdedame į polietileninį maišelį ir verdame 15 min. Išsilydžiusią masę išpilame ant folijos ir iškočiojame, kol nesustingo. Ant jos sudedame gautą masę ir suvyniojame kaip vyniotinį. Paliekame šaldytuve, kad sustingtų. Pateikiant galima papuošti žalumynais ir mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus!
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
Šis tas įdomesnio.
Šiam patiekalui reikia: 300 g fermentinio sūrio; įdarui: 300 g varškės, 1 šaukštas grietinės, 300 g pjaustytos virtos vištienos,1 skiltelė česnako, žalumynų, įvairių riešutų, druskos, maltų juodųjų pipirų.
Šis tas įdomesnio.
Šiam patiekalui reikia: 300 g fermentinio sūrio; įdarui: 300 g varškės, 1 šaukštas grietinės, 300 g pjaustytos virtos vištienos,1 skiltelė česnako, žalumynų, įvairių riešutų, druskos, maltų juodųjų pipirų.
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą