Nuostabus tradicinis ispanų gėrimas. Net negalvojau, kad bus toks skanus ir gaivus.
Tradicinė Sangrija gaminama iš vyno, vaisių sulčių ir stipriųjų gėrimų. Tačiau taip pat Sangriją galima skiesti vandeniu, mineraliniu ar limonadu, taip pat galima dėti cukraus.
Aš gaminau iš:
raudono sauso vyno [~300ml]
apelsino, citrinos
šiek tiek cukraus
25ml rudojo romo
Procesas:
apelsiną ir citriną supjausčiau griežinėliais, dėjau į dubenį, pyliau cukraus ir viską sugrūdau. Sulčių išsiskyrė daug. Tada pyliau vyną ir romą. Taip pat, kaip sakiau, galima šį gėrimą skiesti pagal skonį, tačiau man buvo labai gardu ir taip. Tik va, ledukų nedėjau, būtų čia labai tikę.
Bet šiaip skoniui priekaištų neturiu. Tikrai puikus gėrimas.
Skanaus!