150 g vištienos filė;
600 ml vištienos sultinio;
1 stiklainis (400 g) kokosų pieno;
1 raudonasis svogūnas;
1 didelė morka;
1 šaukštas susmulkintos imbiero šaknies;
1-2 česnako skiltelės;
pusės citrinos sultys;
2 šaukštai vištienos sultinio;
100 g smulkių lakštinių makaronų;
0,5 šaukštelio džiovintų kalendrų;
1 šaukštelis cukraus;
šviežių kalendrų.
Gaminimas:
Šis patiekalas ruošiamas 25 minutes. Susmulkinkite morką, svogūną, česnako skilteles ir imbierą. Užvirkite kokosų pieną ir sultinį, pagardinkite druska, cukrumi bei kalendromis. Sudėkite smulkintas daržoves, supilkite citrinos sultis. Kelias minutes pavirkite. Susmulkinkite vištienos filė ir sudėkite į sriubą (virkite, kol vištiena suminkštės). Suberkite lakštinius ir dar pavirkite. Puoškite šviežiomis kalendromis. Patiekite su juoda duona ir sviestu.
Skanaus!
Pagal "Sveikos šeimos virtuvė"