• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Publikos numylėtinis dainininkas, o dabar ir šokėjas Radžis Aleksandrovičius, dalyvaujantis LNK šokių projekte „Kviečiu šokti!“, prisipažino, kad mėgsta skaniai pavalgyti, ypač tada, kai maistą ruošia jo globėja. „Esu mėsėdis ir bulvių patiekalų mėgėjas, todėl man skaniausi yra bulviniai blynai su mėsa“, – kalbėjo vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Radžis neseniai kartu su savo šokių partnere Ana Kapustina dalyvavo LNK surengtame vakarėlyje „Kviečiu gaminti“, kuriame projekto „Kviečiu šokti!“ žvaigždės iš sveikuoliškų daržovių bei kitų produktų ruošė salotas. Porai sekėsi puikiai, beveik kaip ant parketo. Kuris kuriam vadovavo šį sykį, sunku pasakyti. Iš šalies atrodė, kad ir Radžis, ir Ana maistą gamina darniai, šypsodamiesi ir su didžiuliu malonumu. Savo kūrinį iš žaliųjų vitaminų televizijos žvaigždė, už kurį dažniausiai balsuoja vyresnio amžiaus moteriškės, pavadino „Visų močiučių svajonė“. Žvaigždžių paruoštus patiekalus ragavęs restorano „Value“ virtuvės šefas Stanislovas Kizinevičius patiekalą įvertino labai gerai.

REKLAMA

Paklaustas, ką pats moka pasigaminti, Radžis sakė: „Mano pusryčiai paprastai būna kava ir sumuštinis su dešra, kurį tikrai pasidarau pats. Dar moku išsikepti kiaušinienę, galiu ir bulvinių ar miltinių blynų pasikepti“. Ką Radžis darytų, jeigu atsidurtų vienas negyvenamoje saloje? „Pasigaučiau ir išsikepčiau žuvį, nusiskinčiau kokių bananų ar kokosų. Nemanykite, kad prapulčiau, juk esu čigonas“, – šypsosi temperamentingasis pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA

Ir dar vaikinas negali apsieiti be šokolado ir traškučių. Jie jam suteikia tikrą palaimą. Traškučius kramsnoja žiūrėdamas televizijos laidas ar filmus. „Kartais juk gali save palepinti ir tuo, kas, anot dietologų, nesveika“, – sakė vaikinas.

Jo šokių partnerė A.Kapustina taip pat yra stiprios kavos mėgėja. Mergina teigė, kad ji yra lengvesnio maisto, ypač daržovių, šalininkė, jai patinka ir jūros gėrybės. „Stengiuosi nemaišyti angliavandenių su baltymais. Mėsą valgau be bulvių ar kokių kitų priedų, o tik su daržovėmis, duonos nevalgau apskritai, bet saldumynams, ypač šokoladui, sunkoka atsispirti“, – teigia šokėja, kuri per dieną būtinai išgeria 2 litrus vandens.

Jautienos kepsnys (kurį Ana ketina iškepti Radžiui)

2 porcijoms reikės:

400 g jautienos nugarinės,

500 g bulvių,

1 česnako,

5 gabalėlių rūkytų lašinių,

5 šaukštų aliejaus,

žalumynų,

druskos, pipirų.

Mėsą nuplauname, supjaustome 2 cm storio kepsneliais, išmušame, įtriname druska, pipirais ir smulkiai supjaustytu česnaku.Į keptuvę dedame du gabalėlius lašinių, ant jų mėsą, o viršuje likusius lašinių gabaliukus ir statome į karštą orkaitę. Kai kepsnys pagels, apverčiame, aplaistome sultimis ir dar kepame apie 10 minučių.

Kepsnį patiekiame su virtomis arba pakepintomis bulvėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų