• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš keletą dienų buvo mano geros draugės gimtadienis. Ta proga savaitgalį pas mane gaminome lengvus pietus, kuriuose buvau atsakinga už sriubą ir desertą.

REKLAMA
REKLAMA

Sriubą gaminti taip...

Reikės:


1 šaukšto alyvų aliejaus

1 svogūno

4 skiltelių česnako

1 šaukšto miltų

1 skardinės koncervuotų pomidorų savo sultyse

1 litro vištienos sultinio

Šlakelio grietinėlės

Druskos, pipirų, prieskoninių žolelių.

REKLAMA

Į puodą įpilame šaukštą aliejaus ir jame apkepiname svogūnus, česnakus ir miltus. Pilame pomidorus su visomis sultimis ir pusę sultinio. Viską puode išplakame šluotele arba gerai išmaišome. Supilame likusį sultinį, suberiame prieskonines žoleles, pipirus, pasūdome. Išjungiame ugnį ir įpilame grietinėlę. Galima tiekti papuošus krevete ar kapotais žalumynais.

Prie šios sriubos labai tinka tešlos lazdelės, apteptos kiaušiniu, apibertos sūriu ir prieskoniais ir iškeptos orkaitėje.



Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų