• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Besiginčydami apie sveiką  mitybą, sriubų naudingumu, atrodo, neabejojame. Visi žinome, kad sriubą naudinga ir sveika valgyti kiekvieną dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Šiai sriubai reikės:

0,5 l išbrinkusių pupelių, 1-2 bulvės, 1-2 morkos, vidutinio dydžio svogūnas, grybų sultinio kubelis, pagardinimui - pievagrybiai, petražolės ir salierai.

REKLAMA

Morkas ir bulves supjaustome ir kartu su pupelėmis verdame grybų sultinyje. Jei sultinys su daržovėmis labai tirštas, galima įpilti šiek tiek vandens. Įdedame lauro lapų, pipirų.  

Atskirai verdame supjaustytus pievagrybius. Išvirtas daržoves pertriname per smulkų sietelį.  Į gautą tyrę supilame pievagrybius ir aliejuje apkeptą  susmulkintą svogūną. Užverdame ir paskaniname salierų  ir petražolių lapeliais. Patiekiame su grietine. Vietoj grybų galime dėti aliejuje apskrudintus batono kubelius. 

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų