• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paragavo legendinį kebabą už 15 eurų: tokį rasti galima tik 1 pasaulio vietoje

Metam monetą – sekmadienį 19:30 per TV3!

Sekmadienį į eterį grįžta žiūrovų pamiltas TV3 žiniasklaidos grupės kelionių projektas „Metam monetą“! O šįkart jis stebins ir dar ypatingesnėmis, tolimesnėmis ir neretai egzotiškomis kryptimis – Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas pasiruošę atskleisti tokius žemės kampelius, kuriuose daugelis nė nėra buvęs. Tačiau svarbiausia, kad viskas šiose kelionėse priklausys vos nuo vienos... monetos.

Sekmadienį į eterį grįžta žiūrovų pamiltas TV3 žiniasklaidos grupės kelionių projektas „Metam monetą“! O šįkart jis stebins ir dar ypatingesnėmis, tolimesnėmis ir neretai egzotiškomis kryptimis – Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas pasiruošę atskleisti tokius žemės kampelius, kuriuose daugelis nė nėra buvęs. Tačiau svarbiausia, kad viskas šiose kelionėse priklausys vos nuo vienos... monetos.

REKLAMA

Kiekvieną sekmadienį – nauja kryptis, nepažintas maršrutas ir dvi visiškai skirtingos patirtys. Kelionių šou „Metam monetą“ per kelis sezonus tapo tikru hitu bei neatsiejama žiūrovų savaitgalio tradicija, kuri ne tik kviečia keliauti kartu su laidos herojais, bet ir įtraukia į azartišką likimo žaidimą.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas monetos metimas, ir viskas apsiverčia aukštyn kojomis. Herbas ar skaičius? Tik moneta nulemia, kuriam iš vedėjų atiteks komforto ir prabangos kupinas savaitgalis su neribotu biudžetu, o kuriam teks suktis iš padėties su vos 100 eurų kišenėje, pasitelkiant kūrybiškumą ir išmonę.

REKLAMA

Paragavo legendinį kebabą

Šįkart A. Bružas ir L. Pobedonoscevas leisis į nuotykius Turkijos Kapadokijos regione. Būtent čia Leonardas turės galimybę išbandyti legendinį kapadokietišką kebabą, kurį paragauti galima tik šiame Turkijos regione.

Leonardas atsidurs Urgiupo miesto restorane „Urgup Pide Salonu“, o čia jis pamatys, kad už 15 eurų galima užsisakyti ir legendinį kapadokietišką kebabą.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinau, tai yra legenda!“, – džiaugis Leonardas.

„Jis geras“, – patikins restorano padavėjas.

Šis kebabas yra ypatingas tuo, kad yra gaminamas moliniame puode. Mėsa, daržovės ir lęšiai lėtai troškinami užantspauduotame moliniame puode, kuris kepamas tradicinėje krosnyje. Kai puodas sudaužomas, iš jo sklinda, kaip Leonardas sako, neįtikėtinas aromatas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tiesiog net žvakučių nereikia. Norisi paimti ir sugalvoti norą, įkvėpti skanaus, gardaus, garuojančio maisto kvapo ir... Aleliuja“, – džiaugsis kebabu Leonardas.

Akimirką pamatykite straipsnio pradžioje esančiame vaizdo įraše.

Tiesa, šis kebabas dar ir dovana, nes čia, Turkijos Kapadokijos regione, Leonardas švenčia ypatingą progą.

Kokia ji, sužinokite jau šį sekmadienį laidoje „Metam monetą“ 19:30 per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų