• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlikėją Moniką Katunskytę jau kurį laiką galima išvysti visai kitame amplua. Moteris su šypsena ir atsidavimu pluša ne tik scenoje, bet ir bare „Valio“, kur dirba su tokia pačia meile, kaip ir dainuodama. Tiesa, restorane lankytojai kiekvieną penktadienį gali paragauti pačios dainininkės marinuotų ir iškeptų šašlykų.

Atlikėją Moniką Katunskytę jau kurį laiką galima išvysti visai kitame amplua. Moteris su šypsena ir atsidavimu pluša ne tik scenoje, bet ir bare „Valio“, kur dirba su tokia pačia meile, kaip ir dainuodama. Tiesa, restorane lankytojai kiekvieną penktadienį gali paragauti pačios dainininkės marinuotų ir iškeptų šašlykų.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt M. Katunskytė atskleidė, kuo ypatingi jos marinuoti šašlykai, kurie sužavi visus kavinės lankytojus.

Šašlykai, kurie sužavi visus

Kiekvieną penktadienį bare „Valio“ galima paragauti Monikos Katunskytės marinuotų šašlykų.

REKLAMA
REKLAMA

„Marinavimų turiu daug įvairių, bet vienas yra ypatingas – jį žinau tik aš. Be to, dar daug ką bandysiu, nes labai patinka sukiotis virtuvėje“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Paklausta apie slaptą šašlykų receptą, kuris taip pamėgtas baro lankytojų, Monika šypteli ir atskleidžia, kad naudoja slaptą ingredientą:

„Taip, tai mano pačios maišyti prieskoniai. Žinote, tikrai nusiskundimų neturime. Į širdį nelįsiu – gal kiti iš mandagumo sako, bet didžioji dalis tikrai patenkinti.

Be to, kepame ant laužo, o ne orkaitėje. Daugelį metų man patinka kepti šašlykus gamtoje. Paprastai tai daro vyrai, bet draugų rate ar šeimoje šašlykų kepėja esu aš.“

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad kiek anksčiau Monika Katunskytė atvirai prakalbo apie naujus vėjus gyvenime ir atskleidė, kokios vyrauja kainos „Valio“ bare, kur klientus stebina porcijų dydžiai.

Naujas etapas

M. Katunskytė spėja ne tik dainuoti, tačiau ir dirbti bare, esančiame Darbėnuose.

„Čia yra mano draugų kavinė, aš pas juos vasarai apsistojau gyventi. Gyvenu virš kavinės ir kažkaip pradėjome šnekėtis, kad esu laisva dienos metu, vakarais dainuoju Palangoje, Šventojoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tad man draugai pasiūlė pabandyti padirbti už baro. Pabandžiau ir man visai gavosi, nes esu bendraujanti. Man tai yra atgaiva. Pusę mėnesio čia dirbu tai jau tikrai“, – pasakojo moteris.

Pasiteiravus, kaip lankytojai reaguoja, kuomet išvysta žinomą veidą, Monika atskleidė: „Ne apie visus taip galiu pasakyti, bet dauguma žmonių pagalvoja, kad aš nebedainuoju.

REKLAMA

Aš dainuoju ir dainuosiu. Tiesiog čia yra mano hobis. Man patinka. Pinigėliai tikrai nemaišo. Dienos metu būnu kavinėje, o vakarais – dainuoju. Šis vasaros sezonas toks tikrai karštas.“

Monika Katunskytė paviešino, kokius patiekalus tiekia „Valio“ bare (nuotr. asm. archyvo)

Pasak darbščios moters, jai dar neteko susidurti su didesniais iššūkiais.

„Aš pati esu turėjusi du barus Šiauliuose, todėl kažkaip tų sunkumų man ir nėra. Dar kol kas su jais nesusidūriau.

REKLAMA

Esu tą darbą dirbusi, man yra atgaiva. Man patinka bendrauti su žmonėmis, super. Esu sveika moteris – turiu rankas ir kojas. Nesu išlepinta. Nuo žmonių net pasikraunu, man yra smagu“, – džiaugėsi pašnekovė.

Ji taip pat pabrėžė, kad darbų kiekis jos nevargina. Priešingai – veiklumas teikia džiaugsmo. Dirbdama du darbus M. Katunskytė nemano, kad tai per sunku:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Į abu darbus einu su meile. Kol yra galimybės uždirbti – tik į priekį. Gali būti toks momentas, kai nebus koncertų ar kitų darbų... Turim dirbti. Kai bus kokios šventės, tuomet bus galima ir pailsėti, o dabar reikia tik varyti.“

Monika Katunskytė (nuotr. asm. archyvo)

Atskleidė patiekalų kainas

Bare, kuriame ji dirba, Monika ypač didžiuojasi siūlomu maistu. „Mūsų meniu nėra kažkoks wow ir turintis 100 patiekalų. Bet turime cepelinų, jie kainuoja 7,50 eur. Porcijos tikrai didelės. Būna, kad žmonės net nesuvalgo. Negailime nei grietinės, nei spirgučių.“

REKLAMA

Be cepelinų, galima paragauti ir kitų sočių patiekalų: „Turime karbonadų, mėsainių. Yra ir firminė grill sprandinė. Ji kainuoja 16 eur.

Kai žmonėms atnešame sprandinę, žmonės žiūri išsprogdinę akis, nes porcijos labai didelės. Ne visi vyrai sugeba pabaigti šį patiekalą.“

Lankytojus džiugina ir žemomis kainomis. „Turime ir šaltibarčius, kurie kainuoja 3 eurus. Labai kukli kaina. Palangoje ši sriuba kainuoja 8,50 eur. Kosmosas kažkoks“, – stebisi dainininkė.

REKLAMA

Monika Katunskytė paviešino, kokius patiekalus tiekia „Valio“ bare (nuotr. asm. archyvo)

Monika sakė, kad aplinka čia labai šilta, šeimyniška. „Aš nepataikauju, nes ten yra mano draugų baras. Tikrai ne. Mes su mažyliu valgome ir kaifuojame. Tik kad neužsiaugintume papildomų kumpių“, – juokiasi ji.

Tiesa, šiame bare klientai ne tik vaišinami gardžiais patiekalais, bet ir kviečiami į gyvos muzikos vakarus.

„Bare irgi dainuoju. Liepos 26 d. bus koncertas. Planuojame ir didelį koncertą vasaros uždarymui – kažką pasikviesime taip pat pakoncertuoti. Padarysime gražų ir didelį koncertą“, – pasakojo dainininkė.

REKLAMA
niekas ten neplūsta ir nieko ypatingo ten nėra kaip ir visur,teko užvažiuot,tai stebuklų tikrai nėra,eilinė užeiga
Reklamą sau darosi ir tiek
Nebejuokinkit plusta is visos Lietuvos. Cha cha
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų