Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Gerai kad ne iš viso pasaulio plūsta vemalu paragaut.
Paragauti o po to apsivemti
Cia tik reklama,niekas nebėga,nežiūri.Dar parekauja bare,o vaikus kas augina?
Gal ir skanūs tie šašlai, bet kai aš pamatau, tokius ilgus nagus, įsivaizduoju kaip tu tuos šašlus maišai, su prilindusiom panagėm, tai pradeda tąsyti, maisto gaminimas ir ilgi nagai, tai baisu..
Tiesa, nagai turi buti trumpi ir svarus,
@Ji
Tiesa
Ir nereikia jokios reklamos.
Jau taip ir PLŪSTA...nejuokinkit...ko plūsti,kai gali visur rasti visko...Dar parasykit- SUSTABAREJE,APAKE, APSTULBE, ŠLUOJA šašlykus...na,ką ten dar- savo stiliuje menkaverčiai zurnaliugos...
Deda menesiniu. Tik niekam nesakykit.
Pasla nx su savo šašlykais.
Aš pats moku pasigaminti.
Mėsos kilogramas 5eurai tai prisimarinuoju ir gaunasi daug.
O čia už kelis gabaliukus sumokėti daxuja, tegul eina nx
Aš pats moku pasigaminti.
Mėsos kilogramas 5eurai tai prisimarinuoju ir gaunasi daug.
O čia už kelis gabaliukus sumokėti daxuja, tegul eina nx
Žentas plauką prarijo,mėsa paskubom daryta nekalbu apie kitą,aptarnavimas baisus
Foto tai padžiūvę šašlai tokie. Šitų klientams nedavė, tikėkimės.
Paragauti firminių Monikos Katunskytės šašlykų plūsta iš visos Lietuvos: naudoja 1 slaptą ingredientą