• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Reikia:

Reikia:

REKLAMA

225g panyro

keletos rutuliukų šaldytų špinatų [arba saujos kitos, jei jie pateikti ne rutuliukais]

šaukšto aliejaus

2 šaukštelių maltos kalendros

po 0.5 šaukštelio ciberžolės, garam masalos

žiupnio maltų čili pipirų

kelių žiupsnių asafetidos

druskos

cukraus

REKLAMA
REKLAMA

Gaminimas:

Špinatus paruošiam pagal rekomendacijas ant pakelio, nusunkiam, paliekam vandens kelis šaukštus. Jei buvo ruošta ne vandeny, tada papildomai dar reikės pasiruošt kelis šaukštus.

Panyrą supjaustom kubeliais.

Įkaitinam aliejų, šiek tiek pakepinam maltus prieskonius, sudedam paruoštus špinatus, vandenį. Dabar dėl druskos ir cukraus santykio: jei norit įdomesnio skonio patiekalo, tai cukraus dėkit gerą šaukštelį, o druskos tik vos vos. Jei nenorit, tuomet cukraus tik šiek tiek, o druskos pagal skonį. Aš rinkaus pirmą variantą, nenusivyliau. Tikrai nuostabus, gaivus, skanus patiekalas. Nuodėmingai skanus. Labai tinka su ryžiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų