• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį sekmadienį laidoje „La Maistas“ mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ruošė gardžius patiekalus, kuriais pavyks maloniai nustebinti artimuosius, 2021 metų sutikimo išvakarėse.

Praėjusį sekmadienį laidoje „La Maistas“ mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ruošė gardžius patiekalus, kuriais pavyks maloniai nustebinti artimuosius, 2021 metų sutikimo išvakarėse.

REKLAMA

Laidos šefas Tomas siūlo pasigaminti ėriuko kulninę su traškiomis bulvytėmis ir žiemos daržovių salotomis.

Tomas pamini, kad šis paruošimo būdas yra vienas iš paprastesnių ir greitesnių, bet maloniai nustebina kiekvieną ragaujantį. Kol ėriuko kulninė verda, galite paruošti bulvytes ir salotas, tad ilgai stoviniuoti virtuvėje nereikės.

Jei karką ruošite ne greitpuodyje, ji troškinsis 3-4 valandas, o greitpuodyje 30 minučių. Bet kuriuo atveju, tai bus puiki vakarienė pasitinkant Naujuosius Metus.

Visą receptą pamatyti galite čia:

Antrasis laidos šefas Vylius ruošė sprandinės vyniotinį. Šefas sako, kad kaip visada ruošia daug, skaniai ir kuo paprasčiau, tad šis patiekalas puikiai tiks ieškantiems nesudėtingai paruošiamos vakarienės idėjos.

REKLAMA
REKLAMA

Vyniotinis kepamas orkaitėje apie 3 valandas. Vylius šį vyniotinį tiekė su bulvių koše ir padažu, kurį nesudėtingai paruošite, o jis suteiks puikų skonį kiekvienam kąsneliui.

Visą receptą pamatyti galite čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų