• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos aštrumo ambasadoriumi neretai vadinamas Liudas Pranskevičius prieš keletą metų Vilniaus Halės turguje atidarė pirmąją ir vienintelę šalyje aštrių produktų parduotuvę. O šiandien vyras klientus vilioja ne vien tik aštriomis prekėmis – čia pat, Halės turguje, veikia ir verslininko įkurta kavinė, kurioje siūloma paragauti aštriausio Lietuvoje mėsainio! O apie tai, kaip gimė ši idėja ir kaip sekasi ją vystyti, verslininkas papasakos jau šį šeštadienį, pirmosios šio sezono TV3 laidos „Sėkmės istorijos“ metu.

Lietuvos aštrumo ambasadoriumi neretai vadinamas Liudas Pranskevičius prieš keletą metų Vilniaus Halės turguje atidarė pirmąją ir vienintelę šalyje aštrių produktų parduotuvę. O šiandien vyras klientus vilioja ne vien tik aštriomis prekėmis – čia pat, Halės turguje, veikia ir verslininko įkurta kavinė, kurioje siūloma paragauti aštriausio Lietuvoje mėsainio! O apie tai, kaip gimė ši idėja ir kaip sekasi ją vystyti, verslininkas papasakos jau šį šeštadienį, pirmosios šio sezono TV3 laidos „Sėkmės istorijos“ metu.

REKLAMA

Maždaug prieš 4,5 metų L. Pranskevičius paragavo itin aštraus mėsainio. Tąkart vyrui pasidarė labai bloga, tačiau kartu atsirado nepaaiškinamas smalsumas ir noras išsiaiškinti, kodėl jo organizmas sureagavo būtent taip. Į aštrumo paslaptis gilintis pradėjęs Liudas greitai pamilo aštrų maistą, o tai galiausiai jį paskatino atidaryti vienintelę šalyje aštrių produktų parduotuvę, pavadinimu „Aštriai aštru“ .

„Iš pradžių parduotuvėje dirbau vienas, tačiau greitai pasidarė nuobodu. Netrukus pradėjau gaminti aštriausią Lietuvoje mėsainį, atidariau kavinę. Žmonės dažnai pamatę mane galvoja, kad viskas čia labai aštru, tačiau iš tikro taip nėra. Taip, mes vis dar gaminame aštriausią mėsainį Lietuvoje, tačiau žmonėms jo valgyti nerekomenduojame. Vis dėlto dažnai nugali smalsumas.

REKLAMA
REKLAMA

Tai visgi yra tam tikra patirtis, kuri ne visada būna maloni. Prieš gamindami aštriausią mėsainį duodame klientams pasirašyti specialų raštą, kuriame jie įsipareigoja neturėti mums jokių pretenzijų. Jie patys turi suprasti, ką daro“, – laidoje pasakos L. Pranskevičius.

REKLAMA

Jis taip pat atskleis, kokių mėsainių dažniausiai siūlo paragauti savo klientams, papasakos, apie jų gamyboje naudojamus vietinių tiekėjų produktus. Pavyzdžiui, tiek brandintą jautieną, tiek čederio sūrį verslininkas perka iš Lietuvos ūkininkų, o dalį kitų produktų užsiaugina pats arba įsigyja čia pat, vietoje – Halės turguje.

Kartu su L. Pranskevičiumi visą dieną kartu puikiai praleis ir visiems žinomas laidos  vedėjas geros Audrius Bružas bei vieno šalies banko prekybos finansavimo tarnybos vadovas Romas Čereška. Visi trys vyrai ne tik kartu apsipirkinės, bet ir atliks socialinį eksperimentą. Jie sieks išsiaiškinti, ar šiais laikais įmanoma apsipirkti turguje, nenaudojant grynųjų pinigų? O gal, visgi, tai padaryti nėra taip lengva?

REKLAMA
REKLAMA

R. Čereška atskleis atsiskaitymo banko kortelėmis bei grynaisiais pinigais statistiką, apžvelgs viešoje erdvėje sklandančius mitus ir papasakos apie vis labiau populiarėjančius skaitmeninius kasos čekius. Tokius, jau kurį laiką, savo versle naudoja ir L. Pranskevičius. Nežinote, kas tai? Tuomet nepraleiskite šio sekmadienio laidos!

Pirmojoje naujojo televizijos sezono „Sėkmės istorijų“ laidoje netrūks linksmų situacijų bei intrigų. Kas mokės už turguje perkamas prekes? Kokios bus laidos herojų reakcijos, paragavus itin aštraus padažo? 

Visa tai – jau šį šeštadienį, rugsėjo 9 d., laidoje „Sėkmės istorijos“, 9.30 val. per TV3! 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų