Moteris, gyvenanti su sunkia alergija maistui, atskleidė, kad ji beveik sugeba tvarkyti intymų gyvenimą.
Ji primygtinai reikalauja laikytis kelių griežtų taisyklių, kurių turi laikytis jos mylimieji, prieš pradėdami bučiuotis.
Caroline Cray Quinn serga putliųjų ląstelių aktyvacijos sindromu (MCAS) – imunine liga, dėl kurios jos ląstelės neteisingai identifikuoja daiktus kaip stiprius alergenus, įskaitant visus maisto produktus.
25-erių metų mergina maitinasi tik avižomis ir hipoalerginiais mišiniais, nes bet koks kitas maistas kelia pavojų gyvybei, dėl jo sunku kvėpuoti, atsiranda patinimų ir prarandama sąmonė, rašo mirror.co.uk
Moteris prieš bučinį prašo vyrų nevalgyti 5 produktų: paaiškino, kodėl
„Jie taip pat negali valgyti nė vieno iš mano šešių pagrindinių anafilaksinių alergenų – žemės riešutų, sezamo, garstyčių, jūros gėrybių ir kivių – likus 24 valandoms iki bučinio. Prieš bučiuodamiesi su manimi jie turi išsivalyti dantis.“
MACS specialistas taisykles jai nurodė po to, kai ji uždavė netradicinį ir nepatogų klausimą ar galiu bučiuotis su vyrais. Tada jai buvo nurodytos trys būtinos sąlygos, kurių ji turi laikytis per pasimatymus, kad galėtų bučiuotis.
„Kai kurie iš šių principų buvo taikomi, kai reikėjo bučiuotis. Tačiau bučiuodamasi su kuo nors arba po bučinio turėjau keletą nedidelių reakcijų.
Man niežti burną, lūpas ir liežuvį, ir kai tik tai pajuntu, iš karto sustoju ir pranešu, kad jaučiu reakciją.
Jei reikia, tuoj pat išsivalau dantis ir išgeriu kokių nors skubios pagalbos vaistų. Niekada tai neperaugo į nedidelį paraudimą ir šiek tiek galvos ūžesio“, – sakė ji.
Šiuo metu Karolina turi vaikiną Ryaną, kuris mielai laikosi taisyklių ir ėmė mėgautis tais pačiais patiekalais kaip ir ji, kai jie būna kartu.
Nors jos maistas yra labai ribotas ir ji naudoja tik avižas, hipoalerginį mišinį, vandenį ir druską, Karolina pasirodė esanti išradinga virtuvėje, gamindama avižinius sausainius ir krekerius, avižinius vaflius ir blynus, dribsnius (keptus avižų granolos gabalėlius su pieno mišiniu) ir „ledų porcijas“, sudarytas iš avižinių vaflinių spurgų ir iš mišinio pagamintų ledų.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!