Ilgai galvojau, kaip čia geriau suformulavus pavadinimą. Vienas netiko, kitas netiko.. ir šitas kažkaip nelabai tinka, bet jau tiek to, paliksiu. Vis šiokie tokie panašumai su originaliu receptu.
REKLAMA
REKLAMA
Taigi sultinga, aromatinga ir gardi vištiena.
Reikės:
- 500g vištienos krūtinėlių filė
marinatui:
- 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
- 0,5 šaukšto sojų padažo
- 3 išspaustų česnako skiltelių
- šaukšto šviežio tarkuoto imbiero
- 2 šaukštų raudonojo kario pastos
- po šaukštelį maltos kalendros,
- ciberžolės ir kmynų (sumaltų) – beje, vietoj kmynų reikėjo naudot kuminą, bet tik subėrus kmynus pastebėjau, ką padariau )
- šiek tiek čili miltelių, druskos, pipirų
Taigi:
Marinatui skirtus ingredientus sumaišom, vištieną supjaustom norimo dydžio gabaliukais, dedam į maišelį, užpilame marinatu, sumaišom ir paliekam šaldytuve per naktį.
Kitą dieną paprasčiausiai keptuvėj įkaitinam šiek tiek aliejaus ir kepame gabaliukus kol gražiai apskrunda.
Tikrai paprasta ir skanu.
Skanaus!
REKLAMA