Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miltinių patiekalų mėgėjams naujas ir dar neatrastas (tikriausiai) lietinių receptas. Geriausia yra tai, kad juos galima valgyti ir šaltus.

REKLAMA

Reikės:


  • Krapai

  • 30 vnt. ridikėlių

  • Grietinės indelis

  • 4 šaukštų miltų

  • 2 kiaušinių

  • druskos

  • pieno (galima daryti ir su vandeniu)


 

Paruošimas:

Įdaras:

Krapai smulkiai supjaustomi. Ridikėliai (30 vnt) smulkiai supjaustomi peiliu, jokiu būdu ne tarkuoti, nes tada labai daug išsiskirs ridikėlių sulčių, o juos sumaišius su grietine – skysčio bus dar daugiau. Grietinę dėti prieš baigiant kepti lietinius.

Lietiniai:


Masę lieti ant įkaitintos keptuvės. Turi išeiti 5 blyniukai. Taigi - sotūs pusryčiai visai 3 asmenų šeimai.

Tada ant blyno dedamas įdaras, suvyniojama ir - į lėkštę, apipilama padažu, susidariusiu nuo ridikėlių sulčių ir greitinės.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų