• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sudėtinės dalys:

Sudėtinės dalys:

REKLAMA

Kriaušės, 1.5 kilogramo

Cukrus, 800 gramų

Citrinos rūgštis

Mielės, 30 gramų

Razinos, 30 gramų

Vanduo, 10 litrų

Gaminimas:

Kriaušes supjaustyti griežinėliais, pabarstyti cukrumi ir patrinti. Užpilti virtu šiltu vandeniu, pridėti citrinos rūgšties ir ištrintas su mieles. Laikyti šiltai, kol paviršiuje putos (po 12-14val.), tada nukošti marlę ir išpilstyti į butelius, į kiekvieną įmetus po 2-3 razinas. Butelius sandariai užkimšti ir šaltai. Jei kriaušės kvapnios, aromatas rūgstant sustiprės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų