REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Laida „Virtuvės istorijos“ (nuotr. Organizatorių)

Viena ryškiausių Lietuvos muzikos padangės žvaigždžių, dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu yra žinoma jau gerą dešimtmetį, tačiau moteris teigia, jog žinomumas jos nė kiek nevargina. Priešingai, sutikti gerbėjus gatvėje Justei yra šventė, mat viskas, ką ji daro, yra žmonėms.

27

Viena ryškiausių Lietuvos muzikos padangės žvaigždžių, dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu yra žinoma jau gerą dešimtmetį, tačiau moteris teigia, jog žinomumas jos nė kiek nevargina. Priešingai, sutikti gerbėjus gatvėje Justei yra šventė, mat viskas, ką ji daro, yra žmonėms.

REKLAMA

Kaip kiekvieną šeštadienio rytą, taip ir šį į TV3 televizijos žiūrovų ekranus pasibels kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“, rašoma pranešime spaudai.

Pabėgę nuo miesto šurmulio, laidos vedėjai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir Dilanas Dampella Gamage įsikurs du dešimtmečius skaičiuojančiame pramogų ir poilsio centre „Belmontas“, kur užvirs azartiška dvikova. O joje susikaus du bičiuliai, puikiai visiems pažįstami veidai ir sveikos mitybos propaguotojai – sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas bei ketogeninės mitybos šalininkė, televizijos ir radijo laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė. Judviejų laukia nelengva užduotis – įtikti dainininkės, restorano „Basi Basi“ įkūrėjos Justės Arlauskaitės-Jazzu skoniui.

Laidos vedėjai, žinodami, jog J. Arlauskaitė-Jazzu nevalgo mėsos, Ramūnui su Agne paruošė du vegetariškus patiekalus. Burtų keliu paaiškės, jog Agnė kartu su Dilanu ruoš bolivinės balandos ir sojos salotas, o Ramūnas, padedamas Ilonos, gamins tailandietiškus makaronus su soja.

REKLAMA
REKLAMA

Šios kulinarinės dvikovos teisėja Justė Arlauskaitė-Jazzu – tikra gero maisto gurmanė, mat prieš kelerius metus pati Anykščių centre įkūrė vietą, kur susitinka skanus maistas ir kultūra – restoraną „BasiBasi“.

REKLAMA

„Nuo pat paauglystės aš norėjau turėti restoraną. Negaliu paaiškint kodėl, tiesiog norėjau, rinkau įvairiausius receptus, nuotraukas, kūriau viziją. Ir manau, mums tikrai puikiai pavyko tą idėją realizuoti“, - laidoje džiaugsis Justė.

Paskutinis pusmetis be galo sunkus tiek smulkiems verslininkams, tiek pramogų pasaulio atstovams. Ne išimtis ir Justė – karantinas pakoregavo ir jos restorano, ir muzikinės karjeros planus. Aktyviai muzikos kūryba Londone užsiiminėjančiai moteriai teko atidėti didelius projektus ir priimti pandemijos atneštus nuostolius.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma, mano prioritetas yra muzika ir aš pirmiausiai esu dainininkė, todėl situacija buvo labai kritinė, lyg iš rankų išplėšta svajonė. Visą tą laikotarpį sakiau, jog nuo Niujorko iki Varėnos – tik vienas karantinas. Restorano versle taip pat buvo didelė nežinomybė, tačiau laimei, kad klientų dėmesys neatslūgo karantinui pasibaigus“, - atviraus Justė.

O dėmesio netrūksta ne tik Anykščiuose esančiame restoranėliui, bet ir pačiai po šeimininkei. Justė neslepia, jog gatvėje sulaukianti ir dėmesio, ir žvilgsnių. Vieni drąsiau pasisveikina, kiti nužvelgia iš šalies, tačiau populiarumas žinomos moters nevargina, mat viskas ką ji daro – yra daroma dėl žmonių ir žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš darau tai, kas man skirta, pildau savo misiją, aš suprantu to svarbą, jog turiu didžiulę dovaną, už ją esu dėkinga ir tą darau žmonėms. Aš juos myliu ir kuomet einu gatve, o su manimi sveikinami, man yra be galo smagu, aš jaučiuosi visur kaip namie, nes žmonės, gerbėjai man yra šventė, kaip ir mano darbas man yra šventė“, - pasakos Justė.

Intriguojančių pasakojimų netrūks ir kulinarinėje laidos „Virtuvės istorijos“ dvikovoje. Viena iš jos dalyvių – žinoma televizijos ir radijo laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė, neseniai išleidusi ir savo ketogeninės mitybos receptų knygą.

„Knyga gimė po mano asmeninės istorijos, po mano amžinos kovos su itin dideliu viršsvoriu ir kai aš pakeičiau mitybą, susitvarkiau ją pagal save, taip, kaip tinka man, gimė „Agnės Keto“. Pagrinde aš esu atsisakiusi viso pridėtinio cukraus, daugumos vaisių, kruopų, duonos, miltinių produktų bei šakninių daržovių“, - apie kardinalius gyvenimo pokyčius laidoje pasakos Agnė.

REKLAMA

Jos šeštadienio ryto konkurentas – sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas. Pabaigęs profesionalaus sportininko karjerą, vyras nėrė į naujus verslo vandenis, o neseniai ėmė į Lietuvą importuoti sveikus gazuotus gėrimus. Tačiau be viso to, Ramūnas atrado ir naują aistrą – kompiuterinius žaidimus.

„Aš mėgstu iššūkius ir mėgstu imtis tos veiklos, kurią daugelis apibūdina kaip neįmanomą. Aš žinau, jog viskas įmanoma, tad augant mano įmonei, investavau ir po truputi mūsų gėrimus pamėgo daug žmonių. Tačiau tuo gyvenime naujienos nesibaigia. Esu Lietuvos kompiuterinių žaidimų federacijos prezidentas ir mes visai netrukus Lietuvos atsidarysime 20 klubų, skirtų e-sportui, kurie veiks visą parą. Kartu su vaikais mes einame iš proto dėl kompiuterinių žaidimų“, - pasakos Ramūnas.

REKLAMA

Ar Justės skoniui įtiks Ramūno ir Agnės ruošti patiekalai, kuris iš kovos dalyvių geresnis kulinaras ir kokias mitybos paslaptis atskleis laidos herojai – sužinosime jau šį šeštadienį, 8:30 val. per TV3 televiziją!

Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sugrįžo ir pradėjo dvyliktąjį sezoną, kuriame laukia dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis. Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis Dilanas Dampela Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.

Dvyliktasis „Virtuvės istorijų“ sezonas – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų