Inga Budrienė restorano atidaryme traukė visų akis: pasirinko ryškų įvaizdį

Nuo šiol ne tik Vilniaus centre, kur koncentruojasi didžioji dauguma restoranų, galima bus pasimėgauti gurmaniška virtuve, rašoma pranešime spaudai.

55

Fabijoniškių gyvenamajame rajone duris atvėrė modernios europietiškos virtuvės restoranas „Trio“, o už jo virtuvės vairo stoja šefas iš Šri Lankos Dilanas Dampella Gamage.

(55 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Inga Budrienė restorano atidaryme traukė visų akis: pasirinko ryškų įvaizdį

„Miegamuosiuose Vilniaus rajonuose itin mažai vietų kur būtų galima mėgautis gurmaniškais ir išieškotais patiekalais. Čia yra tik picerijos, kinų restoranai ar greito maisto užkandinės, o norit ko nors išskirtinio – reikia važiuoti į centrą. Norime pakeisti šiuos standartus ir pasiūlyti kokybišką vietą arčiau namų“, – sako naujo restorano Fabijoniškėse savininkai Viktorija ir Tomas Anglickai.

Anot jų, tai vieta tiek jauniems, tiek šeimoms. „Orientuojamės į šeimas ir gero skonio vertintojus, kuriems svarbi maisto kokybė, todėl restorano virtuvei vadovauti pasikvietėme šefą Dilaną. Jį pažįstame jį seniai, pasitikime juo ir žavimės jo kūryba“, – pažymi Viktorija ir Tomas.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų