• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsižvelgiant į veislę, bulves galima ruošti įvairiais būdais. Miltingas bulves labiau tinka kepti keptuvėje, orkaitėje arba iš jų gaminti bulvių  košę, o mažiau miltingas - virti.

REKLAMA
REKLAMA

Dviem porcijom reikės:

2 didelės bulvės, 300 g brokolių, 200 g alaus, 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo, 1 šaukštas neaštrių garstyčių, 200 g fermentinio sūrio, aštriųjų pipirų.

Bulves gerai nuplauname, įpjauname ir kepame orkaitėje apie 45 min. Išverdame brokolius. Krakmolą, pipirus, alų ir garstyčias sumaišome ir pakaitiname (neužverdame), sudedame tarkuotą sūrį. Iškeptas bulves sudedame į lėkštes, apipilame padažu ir apdedame virtais brokoliais.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų