• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skanūs, burnoje tirpstantys pyragaičiai, kurie labai greit ištirpo ir iš lėkštės, kurioje buvo sudėti. Retas atvejis :)

REKLAMA
REKLAMA

o jiems išsikepti reikės nedaug:

sluoksniuotos tešlos lakštelių

kelių obuoliukų

kelių šaukštelių uogienės

kelių šaukštų graikinių riešutukų

kiaušinio

šaukštelio vanilinio cukraus

REKLAMA

darysim taip:

sluoksniuotą tešlą kaip visada atšildysim, iškočiosim plonai. Susipjaustysim kvadratais. Obuolius nulupsim, išimsim sėklalizdžius, perpjausim per pusę. Tada išplaksim kiaušinuką su vaniliniu cukrum ir šiuo plakiniu ištepsim paruoštą tešlą. Ant jos dėsim obuolio puselę išskabtuota puse į viršų. Į duobutę dėsim uogienės šaukštelį, graikinį riešutą. Viską "uždarysim". Turėjo gautis "skarelės", bet aš paprasčiausiai "uždariau" įdarą, ištepiau pyragaičius likusiu kiaušinio plakiniu, apibarsčiau cinamonu, cukrum ir šoviau į 200°C karščio orkaitę. Kepiau, kol apskrudo.

Viskas :)


Skanaus!


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų