REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2010 metų pranašystė apie Lietuvą ir prezidentę

Pavelas Globa apie Lietuvą ir prezidentę

Pavelas Globa yra vienas iškiliausių šiuolaikinių rusų astrologų, kurio išskirtinis ženklas – netikėta biografija ir nuolat besipildančios pranašystės. Tokia išskirtinė P. Globos sėkmė astrologijoje matyt yra susijusi su keliais dalykais.

REKLAMA
REKLAMA

Pirma, jis yra tikras persų astrologų palikuonis ir gavęs astrologines žinias iš senelio Gantimurovo, o taip pat iš parsų Bombėjuje. Antra, pagal savo horoskopą jis yra apdovanotas tikrąja astrologo charizma: jo Saulė Vėžyje yra susijungusi su Uranu – aiškiaregių bei astrologų planeta.

REKLAMA

Iki šiol esu likimui dėkinga, kad šis nekreipdamas dėmesio į mano nenorą mokytis astrologijos, prieš 20 metų nubloškė mane į Sankt-Peterburgą ir „privertė“ lankyti P. Globos Avestos astrologinę mokyklą. Savo paties nuostabai jam po keleto metų pavyko įsteigti analogišką mokyklą Vilniuje. P. Globa pamėgo Lietuvą, jam nemažai teko bendrauti su iškiliomis Lietuvos asmenybėmis. Atmintin įstrigo ir vizitas į Ignalinos atominę elektrinę.

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš tuometinių jo prognozių Lietuvai buvo susijusi su Lietuvos prezidentine valdžia. P. Globa minėjo, kad Lietuvai optimali prezidentė – moteris ir kad tokios iš tikrųjų sulauksime ir ji bus gimusi po vandens ženklu, taip pat šviesiaplaukė. Iš tiesų, dabartinė prezidentė, Dalia Grybauskaitė yra Žuvis (Žuvys valdomos vandens stichijos) bei šviesaus gymio.

Paskutiniuosius dešimt metų Pavelas Globa retai sutinkamas Rusijoje. Jis yra atsitraukęs nuo dėstomos veiklos (dabar jo mokyklose dėsto jo mokiniai) ir praktiškai visą laiką praleidžia gilindamasis į astrologinę teoriją bei konsultuodamas politinio bei kultūros pasaulio įžymybes. Daugiau nei dešimt metų jis gyvena Vokietijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Suprantama, kad gyvai pabendrauti su P. Globa nėra taip paprasta. Dešimt metų aš pati su juo ryšį palaikiau tik telefonu. Ir vis dėl to neseniai, šį balandį – didelis įvykis – pavyko susitikti su P. Globa, Avestos astrologų konferencijoje Minske.

Kalbėjomės ir apie mokyklos reikalus, ir apie besikeičiantį dabartinės visuomenės požiūrį į senutę astrologiją, ir apie jo sveikatą (jau dešimt metų jis kovoja su sunkia liga), ir, žinoma, apie Lietuvą. Ką dabar jis žada mūsų valstybei ir prezidentei?

Visų pirma, Pavelas Globa pabrėžė, kad LR Prezidentei, Daliai Grybauskaitei, labai pasisekė, kad jos Saulės ženklas sutampa su LR Nepriklausomybės atkūrimo horoskopo ženklu. Tai – Žuvys. Vienareikšmiškai galima teigti, kad ji bus išskirtinė figūra tarp Lietuvos prezidentų. „Tiesa, negaliu pasakyti, ar pozityviai, ar negatyviai“, – teigė P. Globa. – „Ji savo horoskopu tarsi įkūnija Lietuvos valstybę.“

REKLAMA

Na, o LR horoskopas yra stipriai susijęs su kometos Šumeicherio Levio įtaka, ir todėl galime tikėtis, kad Lietuvoje retsykiais tiek politinėje padangėje, tiek ekonomikoje ar menų sferoje atsiras lyderių, kurie sušvytės tarsi kometos, kurios ateina iš niekur ir dingsta į niekur (D. Grybauskaitė, beje, tarsi kometa – asmuo atėjęs iš niekur, apie kurią niekas nieko nežino).

LR horoskopas – geras, stabilus, turintis daug žalių aspektų (jie suteikia didesnio pasirinkimo laisvę), tačiau yra ir minusų. Štai krentantis Mėnulio mazgas devintame būste byloja apie tai, kad itin ryškios asmenybės bus tramdomos bei smukdomos, ir ilgai išsilaikyti ryškiai asmenybei valdžioje bus ypatingai sunku (vidutinybėm šiuo atveju labiau pasisekė).

REKLAMA

Ši vasara ir ruduo labai geras laikas naujų politinių idėjų ir naujų asmenų atsiradimui Lietuvoje, ir naujo politinio elito susidarymui bei moralinių tautos sąmonės orientyrų pasikeitimui. Ateis nauji žmonės, kurie išstums senus – bus rimta kova, kuri baigsis naujų žmonių pergale. Šitie nauji žmonės ištrauks Lietuvą iš sąstingio, kuriame ji buvo pakankamai daug laiko. Naujų, jaunų, charizmatinių žmonių atėjimui dabar labai geras laikas.

Antrąją metų pusę tikėtinos reformos armijoje ir išskirtinės pergalės sporte. Ypatingų katastrofų Lietuvai P. Globa nemato bent porą metų. Dabar problemos politikoje: daug skandalų, dezinformacijos spaudoje, paskalų. Juodosios technologijos visuomenės informavime tęsis visus metus. Taip pat visus metus bus ypatingai ryški ir spec. tarnybų veikla: vyks lemtingi slapti teisiniai procesai, įstatymų pakeitimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

P. Globa laiko Dalią Grybauskaitę labai tipiška Žuvimi. Žuvys – tai didžioji Zodiako paslaptis. Apie tikrąją Žuvį niekada nieko negalima sužinoti ir pasakyti – vienos legendos, vieni mitai. Rusų astrologas pabrėžia, kad Žuvys susijusios su darbu religinėse organizacijose arba slaptosiose tarnybose ir mano, kad būtent su pastarosiomis Dalios veikla ir yra susijusi.

Šių metų Dalios situaciją P. Globa vertina dvilypiai: daug kompromituojančios medžiagos, įvairaus lygio painiavos, net šmeižto spaudoje. Tačiau palanki Jupiterio padėtis teikia vilties, kad nors bus labai sunku, ji ištvers šiuos metus. Jis pabrėžė, kad Lietuvos Prezidentė turėtų daugiau dėmesio skirti savo sveikatos stiprinimui.

REKLAMA

Jai sunkūs gali būti kiti metai, kai kiekvienas žingsnis bus ypatingai sekamas bei tikrinamas. Tuomet tikrai Dalia Grybauskaitė pajus realią naudą, kad iki šiol jos biografiniai faktai buvo menkai žinomi visuomenėje.

Po dviejų metų, Pavelas Globa numato dar vieną permainų bangą Lietuvos politiniame elite.

Palmira Kelertienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų