REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
„Gero vakaro šou“ (nuotr. Organizatorių)

Žinomas TV veidas, modelis Dijora Petrikonytė pasakoja apie šventes, dovanas ir siunčia linkėjimus TV žiūrovams.

7

Žinomas TV veidas, modelis Dijora Petrikonytė pasakoja apie šventes, dovanas ir siunčia linkėjimus TV žiūrovams.

REKLAMA

Dijora sako, kad įprastai Naujuosius gana tradiciškai sutikdavo – su draugais, vakarėliuose, restoranuose. Tačiau ne iš visų vakarėlių likę geri prisiminimai...

„Prieš porą metų Naujus švenčiau su draugėmis restorane, ši dalis buvo linksmoji. Bet išėjus į lauką sutikti 12-os, prisikabino girtas ir nekultūringas vyriškis užgauliodamas ir žemindamas savo replikomis mano draugę, teko įsivelti į konfliktą, šito nekartočiau“, – pasakojo mergina.

Paklausus apie šventines dovanas – apie kokias svajoja, kokias patinka gauti, Dijora nustebino pasakiusiu, kad visada gauna prastas dovanas.

REKLAMA
REKLAMA

„Visad gaunu tragiškas dovanas. Net nustembi ant kiek artimi žmonės manęs turi nepažinot, kad taip išvis sugalvot, tad metams bėgant nustojau kreipt dėmesį. Man labiau patinka pačiai galvoti, ką padovanoti. Aš susikuriu žmonių sąrašą, tada atgaminu ką per metus esu nugirdusi apie jų svajones, ieškau, pati pakuoju, žodžiu čia visas mechanizmas, kuris man kelia daug džiaugsmo“, – pasakojo TV veidas.

REKLAMA

Dijora jau antrus metus kartu su Mindaugu Stasiuliu ir Justinu Jankevičiumi dirba TV3 laidoje „Gero vakaro šou“. Čia jai tenka nemažai visokių užduočių ir iššūkių. Specialioje šventinėje laidoje „Gero vakaro šou. Naujųjų belaukiant“ Dijora vaidins ir Mindaugo antrąją pusę, ir snieguolę.

„Visad filmuojant laidą nesu savim ir vaidinu, bandau replikuoti, kvailai atsakyti, kad bernams [J. Jankevičiui ir M. Stasiuliui – red.past.] būtų už ko užsikabinti ir pajuokauti, kartais iš vis susikuriam personažo bruožus ir improvizuojam. Naujametinio žiburėlio laidoje vaidinsiu Mindaugo antrąją puse, snieguolę, taip pat esu vaidinus mafijos boso draugę, roko grupės back vokalistę, šokėją ir t.t.“, – kalbėjo D. Petrikonytė.

REKLAMA
REKLAMA

Palydint senuosius ir belaukiant Naujųjų metų, Dijora TV žiūrovams linki: „Nedepresuoti. Nesirgti. Gerai atšvęsti (1 šeimos ūkyje)!” ir kviečia 31-os vakarą praleisti kartu su „Gero vakaro šou. Naujųjų belaukiant“.

Dijora – Snieguolė, Mindaugas Stasiulis – Kalėdų senis, Justinas Jankevičius – zuikutis, o kur dar nuostabūs muzikiniai pasirodymai, smagiausi pokalbiai ir žaidimai su būriu svečių: Deivis ir Renata Norvilai, Natalija Bunkė, Gian Luca de Marco, Renata Šakalytė-Jakovleva, Liudas Mikalauskas ir daugelis kitų. Visa tai išvysite šventinėje laidoje „Gero vakaro šou. Naujųjų belaukiant“ – gruodžio 31 d. 21.25 val. per TV3. Linksmų ir pašėlusių Naujųjų metų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų