REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis (tv3.lt fotomontažas)

Žinoma šalies nuomonės formuotoja Viktorija Siegel lapkričio 17-ąją švenčia savo 26-ąjį gimtadienį. Rodos, kad pastaraisiais metais jai teko daug ką patirti. Dar šiemet ji išsiskyrė su savo sužadėtiniu bei dukrelės Nicoles tėčiu Danieliumi Bunkumi, tačiau, kaip pati pasakojo, jai šie metai buvo patys geriausi metai.

18

Žinoma šalies nuomonės formuotoja Viktorija Siegel lapkričio 17-ąją švenčia savo 26-ąjį gimtadienį. Rodos, kad pastaraisiais metais jai teko daug ką patirti. Dar šiemet ji išsiskyrė su savo sužadėtiniu bei dukrelės Nicoles tėčiu Danieliumi Bunkumi, tačiau, kaip pati pasakojo, jai šie metai buvo patys geriausi metai.

REKLAMA

Gimtadienio rytą kalbinta moteris atvirai papasakojo apie atšauktus gimtadienio planus, staigmenas nuo pat ryto bei prabėgusius metus.

26-ąjį gimtadienį Viktorija Siegel pasitiko su staigmenomis nuo pat ryto. Pašnekovė džiaugėsi, kad jos pasveikinti nepamiršo ne tik patys artimiausi žmonės: „Labai fainai, kad jau spėjo pasveikinti ne tik artimieji, bet ir žmonės su kuriais aš dirbu: tiekėjai ir reklamos užsakovai. Nuo ankstyvo ryto pasveikino su staigmenomis, gėlėmis. Tikrai smagu. O pati turiu būti pasiruošusi tarp 16-17 valandos. Mano vyras kažkur mane išsiveža. Nieko neįsivaizduoju, kas manęs laukia.“

Pasaulyje vyraujanti pandemija ne vienam žmogui sujaukė planus. Būtent dėl pandemijos gimtadienio šventę teko atšaukti ir Viktorijai. „Teko atšaukti gimtadienį, kurį buvau suplanavusi jau rugsėjį. Viskas buvo jau užsakyta, tačiau atšaukiau, bet laukia manęs staigmena. Ketinau atšvęsti draugų rate. Buvo užsakytas restoranas su labai gražiu vaizdu į Katedrą. Turėjo būti vakarienė, programa su gyvo garso muzikantais. Planavome po gimtadienio išvažiuoti į poilsinę kelionę, bet kažkaip dar šiek tiek prisibijau, nors ir yra šalių, į kurias galima nuvykti.“

REKLAMA
REKLAMA

Pašnekovė tikino, kad visai nebijo bėgančių metų ir džiaugiasi, kad su kiekvienais metais ji išmoksta ko nors naujo bei tobulėja kaip asmenybė. „Vakar taip atsiguliau ir pagalvojau, kad tikrai labai greitai bėga laikas. Tačiau tikrai jo nebijau. Man kiekvieni metai atneša kažką naujo ir kažką gero į gyvenimą. Reikia džiaugtis kiekvienais metais, nes kiekvienais metais mes augame kaip asmenybės. Kažką naujo atrandame ir pasimokiname iš klaidų... Tobulėjame.

REKLAMA

Man kiekvieni metai yra nuostabūs, o ypatingai šie. Jie apvertė mano gyvenimą aukštyn kojom, tačiau tik į gerą pusę. Aš pati, kaip žmogus pasikeičiau. Verslo prasme buvo labai sėkmingi metai ir toliau jie tokie tęsiasi. Norėčiau, kad ir toliau taip klestėtų ir plauktu šia vaga. Aišku, kad turiu slaptų svajonių, kurios tikiuosi, kad ateinančiais metais dar išsipildys“, – atvirai kalbėjo moteris.

Nepaisant to, jog šie metai kardinaliai pakeitė V. Siegel gyvenimą, tačiau ji džiaugiasi, kad naujasis mylimasis Laurynas Suodaitis jai padeda visais sunkiais gyvenimo momentais.

REKLAMA
REKLAMA

„Mane motyvuoja mano artimieji, draugai ir mylimas vyras, kuris niekada neleidžia man palūžti ir pasiduoti. Jis man visada atremia savo vyrišką petį ir sako, kad negaliu pasiduoti ir turiu judėti tik į priekį. Manau, kad save gyvenime reikia apsupti tais žmonėmis, kurie tave tems tik į priekį, o ne temps į apačią. Gyvenimo kokybė labai priklauso ir nuo supančių žmonių“, – sakė moteris.

Šiemet Viktorijos gyvenime buvo permainos ne tik asmeniniame gyvenime. Dar visai neseniai ji atidarė elektroninę parduotuvę „Shop by Siegel“.

„Kol kas visos pastangos dedamos į elektroninę parduotuvę. Atiduodu visą širdį, bet ateityje yra dar pora verslo planų, bet apie juos garsiai nesinori kalbėti. Esu iš tų, kurie mėgsta pirmiau padaryti ir tik vėliau apie juos viešai kalbėti. Manau, kad ateinančiais metais dar ne vienas projektas išvys dienos šviesą ir klostysis taip pat sėkmingai“, – šypteli gimtadienio kaltininkė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar ateityje pasvajoja ir apie gausesnę šeimą, ši tikino, kad kiekviena moteris apie tai vis pasvajoja: „Kiekviena moteris svajoja apie gausesnę šeimą. Tai yra natūralu, tačiau išmokau neužbėgti įvykiams už akių. Bus taip, kaip turi būti. Reikia mokėti džiaugtis šia diena. Tu niekada negali žinoti, kas bus rytoj. Tokia situacija pasaulyje privertė dabar gyventi čia ir dabar. Reikia būti laimingu dabar ir nelaukti ir galvoti, kas bus po metų? Gyvenimas yra labai nenuspėjamas.“

Baigdama pokalbį apie prabėgusius metus bei gimimo dieną, V. Siegel sau palinkėjo vidinės ramybės ir meilės, kuri daro stebuklus. „Daugiau vidinės ramybės, nes esu it degtukas. Sveikatos tiek sau, tiek artimiesiems. Yra vienas dalykas ko nenusipirksi ir nesuvaidinsi – sveikata ir tikri jausmai. Tad sau palinkėčiau tikrų jausmų gyvenime. Noriu, kad ir toliau jie tokie būtų. Mane labai įkvepia meilė. Kai tu myli ir tave myli, tada ta meilė padaro stebuklus. Kiekvienai mamai didžiausia laimė yra sveiki ir laimingi vaikai. Na, ir dar turiu slaptų noriu, bet juos pasiliksiu sau. Kai išsipildys garsiau pakalbėsiu“, – džiaugsmingai sakė ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų