REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Dijora Petrikonytė (nuotr. Agata Gri)

Ruduo – geriausias metas leistis į naujų stilių paieškas. Drabužių parduotuvių tinklas „Denim Dream“ pristato fotosesiją, kurioje demonstruojami aktyviam laisvalaikiui, laikui gamtoje ir su draugais skirti deriniai. Svarbiausiu akcentu tapo mados olimpe karaliaujantys džinsiniai įvaizdžiai ir prie jų derantys jaukūs drabužiai bei aksesuarai.

17

Ruduo – geriausias metas leistis į naujų stilių paieškas. Drabužių parduotuvių tinklas „Denim Dream“ pristato fotosesiją, kurioje demonstruojami aktyviam laisvalaikiui, laikui gamtoje ir su draugais skirti deriniai. Svarbiausiu akcentu tapo mados olimpe karaliaujantys džinsiniai įvaizdžiai ir prie jų derantys jaukūs drabužiai bei aksesuarai.

REKLAMA

Rudeniškas sezono naujienas pristato laidos „Gero vakaro šou“ vedėja, viena gražiausių šalies merginų, modelis Dijora Petrikonytė ir užsienyje puikia karjera besidžiaugiantis profesionalus modelis Karolis Inokaitis. Fotosesija vyko prie Trakų esančiame poilsio ir pramogų parke „Tony Resort“, o modelius įamžino fotografė Agata Gri. Visus fotosesijoje demonstruojamus drabužius galima įsigyti fizinėse parduotuvėse arba internetu, rašo pranešime spaudai.

Fotosesijoje modeliai pristatė džinsinius įvaizdžius, prie kurių stilistė priderino sportinio stiliaus džemperius, stilių pagyvinančias skareles, logotipais puoštus marškinėlius ar jaukius megztinius. Didelis dėmesys šį sezoną skiriamas patogumui, todėl skirtinguose įvaizdžiuose dominavo sportbačiai ar kerziniai batai.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo viena smagiausių fotosesijų, kokią tik esame turėję“, – lyg susitarę kalbėjo modeliai. Rudens įvaizdinės kampanijos reklaminiai veidai su skaitytojais dalinasi rudens stiliaus atradimais ir įkvėpimais bei patarimais, kaip susikurti abejingų nepaliekantį įvaizdį. Taip pat atskleidžia, kokiais drabužiais šį sezoną papildė savo garderobą.

REKLAMA

D. Petrikonytė: „Svarbiausia yra gerai jaustis“

Šį sezoną D. Petrikonytę pavergė ilgi paltai, platėjantys džinsai, megztos liemenės, „oversize“ marškiniai ir jaukūs, minkšti megztiniai. Televizijoje merginą rengia profesionalūs stilistai, tačiau gyvenime ji pasikliauja savo skoniu. „Mano apranga priklauso nuo nuotaikos, o stilius nėra lengvai apibūdinamas. Ieškau įdomių formų, spalvų, kirpimų drabužių. Šaltuoju sezonu labai mėgstu džemperius. Draugai iš manęs juokiasi, kad neturiu kitų drabužių. Šį sezoną pažadėjau sau susikurti ir jaukesnių įvaizdžių“, – pasakoja parduotuvių tinklo reklaminis veidas.

REKLAMA
REKLAMA

Fotosesija D. Petrikonytei paliko labai gerą įspūdį. Modelį sužavėjo visa kūrybinė komanda, puiki nuotaika ir gražus oras – saulė neapleido nė minutei. Ypatingus komplimentus TV veidas skiria fotosesijos vietai – poilsio ir pramogų parkui. Ilgai ieškoti vietų nuotraukoms nereikėjo – kiekvienas parko kampelis išpuoselėtas ir labai prižiūrėtas.

„Mano partneris Karolis puikiai atliko savo vaidmenį. Labai patiko visų nuotraukų emocijos. Pirmą kartą pamačius žmogų, nėra paprasta su juo organiškai dirbti. O mums viskas pavyko natūraliai ir labai lengvai. Karolis labai gražus vaikinas, užkulisiuose juokavome, kad simpatiškesnis ir už mane. O juk juoke visuomet yra dalis tiesos“, – gerų emocijų nestokojo D. Petrikonytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai modeliui patiko džinsinis įvaizdis, kurį sudaro „oversized“ švarkas ir šį sezoną itin madingi „mommy“ stiliaus džinsai. Šį derinį D. Petrikonytė vilki nuotraukoje, kurioje pozuoja prie medinės namo sienos. „Įsimylėjau šį derinį, jis visiškai atitinka mano rudens stilių. Po fotosesijos paprašiau stilistės, kad pasakytų džinsų brūkšninį kodą, nuvažiavau į parduotuvę ir nusipirkau“, – pasakojo D. Petrikonytė.

Ką profesionalus modelis pataria kitoms merginoms, ieškančioms savo rudeniško stiliaus?

„Rinkitės tai, kas jums gražu ir patogu. Svarbiausia yra gerai jaustis ir visai nesvarbu, ką apie pasirinkimus galvoja aplinkiniai. Stilius yra jūsų unikalumas ir savotiška meno išraiška. Aš pati iš didelio rašto dažnai išeinu iš krašto – toks mano stiliaus pojūtis. Dažniausiai gerai pavyksta apsirengti tada, kai renkuosi minimalistinį stilių. Daugybė aksesuarų apkrauna įvaizdį, todėl kuriant savo stilių vadovaujuosi taisykle, kad mažiau yra geriau. Nebijokite spalvų, būkite išskirtinės. Tai džiugins ne tik jus, bet ir aplinkinius“, – patarimais dalinasi D. Petrikonytė.

REKLAMA

K. Inokaitis: „Nepasimeskite tarp naujausių tendencijų“

Labiausiai atpažįstamas 25 metų K. Inokaitis yra Turkijoje – šioje šalyje jis turi daugiausiai gerbėjų. Kol kas sėkmingą kelią mados pasaulyje sustabdė koronavirusas. Dėl pandemijos modelis dabar yra apsistojęs Lietuvoje ir žada dar kurį laiką praleisti gimtinėje.

K. Inokaičio gyvenimą seka 112 tūkstančių „Instagram“ vartotojų. Socialiniuose tinkluose modelis liaupsinamas ne tik dėl itin dailios išvaizdos, bet ir dėl demonstruojamo puikaus stiliaus. Džinsų reklaminis veidas su skaitytojais dalinasi rudens stiliaus atradimais, jį sužavėjusiomis mados tendencijomis ir fotosesijos įspūdžiais.

REKLAMA

„Šį sezoną mano mėgstamiausia apranga yra plačios, ilgos kelnės, „oversized“ paltai, į madą grįžusios liemenės. Kaip ir dauguma žmonių, labai vertinu patogumą, todėl neįsivaizduoju savo garderobo be patogaus, jaukaus džemperio su kapišonu. Geriausiai jaučiuosi apsirengęs tada, kai apranga nevaržo judesių, atitinka oro sąlygas. Apranga, stiliaus kūrimas man yra galimybė išreikšti save“, – pasakoja modelis.

K. Inokaitis negailėjo komplimentų visai fotosesijos komandai, puikiai parinktai lokacijai ir savo partnerei. Labiausiai jam patiko pirmasis drabužių derinys – džinsinis įvaizdis nuo galvos iki kojų. „Visada smagu dirbti, kai fotosesijoje vyrauja gera nuotaika ir dirba savo srities profesionalai. Iš darbo grįžti pavargęs, tačiau su pačiomis geriausiomis emocijomis“, – sako vaikinas.

Ką mados pasaulyje besisukantis K. Inokaitis rekomenduoja vilkėti šį sezoną? „Visiems siūlyčiau rengtis protingai ir rinktis klasikinius, laikui nepavaldžius drabužius. Nepasimeskite tarp naujausių tendencijų, stenkitės atrasti derinius, kurie jums leistų jaustis užtikrintai“, – sako modelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų