REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį TV3 žiūrovai kviečiami žiūrėti muzikinį projektą „X faktorius. Žvaigždės“. Vakaro metu dėl trijų vietų finaluose kovos grupės, o komadą sau rinksis Saulius Urbonavičius-Samas. Kviečiame susipažinti su visais „Kėdžių iššūkio“ dalyviais.

Sekmadienį TV3 žiūrovai kviečiami žiūrėti muzikinį projektą „X faktorius. Žvaigždės“. Vakaro metu dėl trijų vietų finaluose kovos grupės, o komadą sau rinksis Saulius Urbonavičius-Samas. Kviečiame susipažinti su visais „Kėdžių iššūkio“ dalyviais.

REKLAMA

Grupė „Twosome“ ir jos lyderis choreografas Paulius Šinkūnas yra iš tų, kuriems labai patinka pokštauti ir scenoje surengti šou. Tą jau pirmosios laidos metu pastebėjo tiek žiūrovai, tiek teisėjai. Scenos profesionalai juokėsi iki ašarų. Tačiau projektas – ne juokų konkursas, reikia ir puikiai dainuoti. Todėl grupėje yra ne tik choreografas, bet ir aktorius bei dainininkas. „Pasirodymuose bandysime išnaudoti savo stipriąsias puses. Žinoma, yra žodis „konkursas“, todėl nerimausime dar labiau. Toks projektas ir turi kažkas iškristi, bet mes stengsimės pavaryti“, – sako grupės nariai.

Profesionalūs aktoriai Šarūnas Banevičius ir Gytis Laskovas subūrė grupę „Stereotipai“. Abu jie įsitikinę, kad visi jauni žmonės turi „x faktorių“. Įdomu, kad aktorius suvedė karantinas – abu sukūrė spektaklį „On line“. „Svarbiausia, kad žmonos priimtų atgal į namus, tėvai kalbėtų toliau su mumis, turėtumėme draugų ir darbo teatre“, – pokštauja grupės nariai.

REKLAMA
REKLAMA

Teatro, kino, televizijos aktorius ir lėlininkas Mindaugas Ancevičius subūrė grupę „Apokaliptinis bardakas“. Aktorius teigia nežinantis, kas yra jo išskirtinumas, tačiau mėgsta domėtis keistais dalykais. Anksčiau jis domėjosi kristalais, turi nemažą kolekciją šių akmenų. Vėliau atsirado eteriniai aliejai. Aktoriaus namuose – virš 100 eterinių aliejų kolekcija, o menininkas mėgsta pasimėgauti jų kvapais. Taip pat M. Ancevičius domisi poezija, neįprastai skambančiais instrumentais. „Vieną žmogų pakviečiau, kitą žmogų pakviečiau... Jie sutiko groti su manimi. Mes gyvai grojame, gal bus įdomu teisėjams pažiūrėti, ką tokios sudėties grupė gali scenoje nuveikti“, – svarsto aktorius.

REKLAMA

Marius Repšys ir Inga Šepetkaitė – tai grupė, kurios susikūrimą nulėmė daugybė keistų aplinkybių: teatras, garsūs režisieriai ir net ... kovos menai. Svarbiausia grupei – geras laikas, ne tik jiems, bet ir žiūrovams. Todėl scenoje norisi parodyti šou. „Kartais pagalvoju – jeigu ne už ilgo mirčiau ir turėčiau atsisukti atgal, tai visą laiką gailėčiausi, kad kažko nepadariau, nei kad aš kažką padariau. Dėl to darau daug klaidų“, – sako M. Repšys.

Grupės RSA lyderis Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas neslepia – jis nepamena, kada širdyje buvo toks jaudulys. Jausmus, kurie užplūdo įžengus į sceną, vyras vadina „nerealiais“. Žinomas gatvės šokių treneris tikina, kad gyvenime jis toks nėra. Tačiau, vos tik į jį atsisuka kamera, o rankose atsiduria mikrofonas, ima ir išprotėja.

REKLAMA
REKLAMA

„Kažkada sau sakiau – jeigu kviestų į tokį projektą, už jokius pinigus, niekada gyvenime neičiau. Jeigu net pasakytų, kad laimėčiau, neičiau vis vien... Bet paskambino, sako, kad bus linksma… Nerealūs, labai smagūs pojūčiai, na iš viso toks jausmas, kad grįžau kokį 20 metų atgal“, – gerų emocijų nestokoja šokėjas.

Šeimyninis duetas – baidarininkas olimpietis, pasaulio vicečempionas Ričardas Nekriošius ir olimpietė maratonininkė, daugkartinė Lietuvos čempionė Vaida Žūsinaitė-Nekriošienė. Abu jie yra LTeam – Lietuvos olimpinė komandos nariai, įtemptoje dienotvarkėje radę vietos dalyvavimui muzikiniame projekte ir vokalo pamokoms. „Nežinojome, kur veliamės, o kai įsivėlėme, jau nebuvo kur trauktis. Iš tikrųjų to dainavimo labai daug mūsų gyvenime ir nėra, abu dainavę mokyklos chore. Mes ateiname tarsi nešlifuoti deimantai“, – sako duetas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laidos „TV pagalba“ žurnalistė Gerda Žemaitė projekte dalyvauja kartu su operatoriumi. Kaip pasakoja, su juo ji praleidžią didelę dienos dalį. Kadangi didžioji scena G. Žemaitę labai gąsdino, ji paklausė kolegos, ar negalėtų pagelbėti. Vyras mielai sutiko ir taip duetas atsidurė projekto scenoje. „Mums puikiai pavyksta suderinti darbą ir šį hobį – dalyvavimą „X faktoriuje. Žvaigždės“. Esame visada kartu ir kol važiuojame iš taško A į tašką B, visą laiką dainuojame. Tai mums neatima papildomai laiko, viską puikiai suspėjame“, – džiaugiasi grupės nariai.

„X faktoriuje. Žvaigždės“ sekmadienį, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų