REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Justinas Jarutis (nuotr. Organizatorių)

Jau spalio 30 d. didžiausiose šalyje „Žalgirio“ arenoje įvyks „Red Bull SoundClash“ kova. Pasaulinį pripažinimą pelniusiame šou dviejose scenose susirems populiarūs mūsų šalies atlikėjai: Moniqué ir Justinas Jarutis.

3

Jau spalio 30 d. didžiausiose šalyje „Žalgirio“ arenoje įvyks „Red Bull SoundClash“ kova. Pasaulinį pripažinimą pelniusiame šou dviejose scenose susirems populiarūs mūsų šalies atlikėjai: Moniqué ir Justinas Jarutis.

REKLAMA

Artėjant vienam įdomiausių muzikos renginių, abu atlikėjus įspūdingoje fotosesijoje įamžino geidžiamiausių fotografu tituluojamas Lukas Gricius, rašo pranešime spaudai.

Bilietus į labiausiai intriguojančiu metų renginiu pretenduojančią tapti dvikovą, kurioje susitiks Moniqué ir Justinas Jarutis, galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete. Bilietų skaičius labai ribotas.

Moniqué ir Justiną Jarutį specialiai renginiui fotografavo pripažintas fotomeistras Lukas Gricius. Atlikėjai neslėpė, kad vos įžengę į fotostudiją pajuto konkurencijos kibirkštis.

REKLAMA
REKLAMA

„Atsimenu, kad pradžioje jaučiau lengvą įtampą, skatinusią jau dabar pradėti konkuruoti tarpusavyje“, – sako Moniqué.

„Tačiau netrukus įtampa atslūgo ir buvo labai smagu, kaip ir visada, kai dirbame su Justinu. Viskas draugiškai ir taikiai, tačiau esu tikra, kad arenoje viskas bus kitaip! Šiemet tai yra vienas laukiamiausių renginių, todėl labai džiaugiuosi, kad esu jo dalis“.

REKLAMA

Vienas populiariausių muzikos atlikėjų Justinas Jarutis teigė, kad fotografuotis buvo linksma ir smagu.

„Su Monika visada linksma darbuotis, o fotografuotis – dar linksmiau“, – pasakoja Justinas Jarutis. „Mūsų bendri juokeliai ir fotografo Luko geras humoro jausmas nuteikė puikiai. Nekantraudamas laukiau, kada fotosesijos rezultatu galėsime pasidalinti su savo gerbėjais“.

Renginiui intensyviai besiruošiantys Moniqué ir Justinas Jarutis susitiks keturiuose muzikinės dvikovos raunduose: „Perdainavimas“, „Perėmimas“, „Susirėmimas“ ir „Kviestinis svečias“. Pagal pasaulines taisykles, dvikova prasidės abiejų atlikėjų apšilimu.

REKLAMA
REKLAMA

„Perdainavimo“ raunde kiekvienas atlikėjas pristatys to paties populiaraus hito versiją. „Perėmimo“ raundas atskleis, kaip gerai atlikėjams seksis sudainuoti vienas kito kūrinius. Raunde „Susirėmimas“ žinomos atlikėjų dainos nuskambės naujame muzikos žanre, pavyzdžiui country, reggae ar electro. Finaliniame „Kviestinio svečio“ raunde publikos lauks didžiausi siurprizai – atlikėjai į sceną žengs su kviestinėmis žvaigždėmis.

Renginys pirmą kartą mūsų šalyje buvo surengtas 2012 m., kada tarpusavyje kovojo Marijus Mikutavičius ir grupė „G&G Sindikatas“. Prieš aštuonerius metus vykusioje kovoje triumfavo Marijus Mikutavičius. 2017 m. muzikos dvikovoje susitiko Jazzu ir Donny Montell. Po įspūdingos šou nugalėtoja tapo Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didžiulės sėkmės sulaukęs renginys kovos vyksta daugelyje pasaulio šalių. Jose jau dalyvavo Snoop Dogg, „Major Lazer“, „Metalheadz“, Magnetic Man, „Disclosure“, „Rudimental“, „Chase & Status“, „Shy FX“ „A$AP Mob“, Wiz Khalifa ir kitos muzikos žvaigždės.

Nepraleiskite istorinio dviejų populiariosios muzikos grandų Moniqué ir Justino Jaručio susitikimo dvikovoje, kuri vyks jau spalio 30 d. „Žalgirio“ arenoje Kaune.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų