REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mados namų savininkė bei tenoro Merūno Vitulskio žmona Erika Vitulskienė šiandien mini svarbią dieną – žinomai moteriai suėjo 32 metai. Likus kelioms dienoms iki šventės kalbinta Erika pasakojo, kad didėjantis metų skaičius jos nė kiek negąsdina. Priešingai – čia yra tik kuo pasidžiaugti.

Mados namų savininkė bei tenoro Merūno Vitulskio žmona Erika Vitulskienė šiandien mini svarbią dieną – žinomai moteriai suėjo 32 metai. Likus kelioms dienoms iki šventės kalbinta Erika pasakojo, kad didėjantis metų skaičius jos nė kiek negąsdina. Priešingai – čia yra tik kuo pasidžiaugti.

REKLAMA

Anot žinomos moters, sulaukus 30 metų sukakties, gyvenime apskritai daug kas pasikeitė.

E. Vitulskienė atviravo, kad 2020-ieji – itin keisti metai, o ir gimtadienio šventės šiais metais nusprendė nekelti. Vis dėlto nors grandiozino vakarėlio ir neplanavo, žinoma moteris ketina šventę sutikti šeimos nare.

Paklausta, ar kitais atvejais ją būtų galima pavadinti vakarėlių siela, nuo Erikos veido nedingo šypsena. „Paprastai aš arba dirbu iki nukritimo, arba baliavoju iki nukritimo – vidurio nėra (juokiasi). Jei užtaikau ant geros nuotaikos, noro siausti, tai tikrai jūra iki kelių! O jei darbai ir rimta veikla, tai lygiai taip pat jūra iki kelių, tik šįkart – iš nuovargio“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Erika dar pridėjo ir tai, kad apie gimtadienio dovanas su vyru niekuomet nekalba. Besijuokdama moteris sakė, kad tai – jau jo problemos.

Daugelis žmonių ypatingą reikšmę skiria savo 18-tajam gimtadieniui. Erika čia – ne išimtis. „18-tas gimtadienis buvo vienas iš tų gimtadienių, kuris jau nebuvo švenčiamas ne namie. Buvo daugiau laisvės. Dar man buvo labai svarbu tai, kad su savo šeima supažindinau Merūną. Tai buvo tokia pirma mūsų šventė šeimoje, todėl man tai buvo labai atsakinga ir jaudinančiai ypatinga“, – sakė E. Vitulskienė.

REKLAMA

Tiesa, laikui bėgant jos požiūris į gimtadienius stipriai pasikeitė: „Kažkada gimtadieniai buvo visiškai nesvarbūs, o dabar aš suprantu, kad šventes reikia švęsti, pasidžiaugti ir padėkoti visiems aplink, padėkoti likimui ir Dievui už tai, ką gauni, už tai, koks esi, kaip viską supranti. Į viską labiau žiūriu filosofine prasme. Apskritai, tuo 30-mečiu labai džiaugiuosi. Atrodo, kad net ir smegenų galvoje daugiau atsirado (juokiasi) Atėjo aiškesnis savęs, pasaulio, žmonių, jų jausmų suvokimas, jų kai kurių sprendimų pateisinimas. Viskas pasidarė labai aišku – iš tų visų rožinių spalvų grįžti į realybę, suvoki realią tiesą, realias spalvas. Po to 30-mečio pasaulį tikrai matau taip.“

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors kai kurios moterys į didėjantį metų skaičių žvelgia su baime, 32-ąjį gimtadienį švenčianti Erika atviravo, kad to visiškai nebijo. 

„Kaip tik, labai džiaugiuosi. Nei pas vyrą, nei pas moterį nėra nieko gražiau už smegenis, todėl aš savo patirtimi džiaugiuosi. Dažnai klausia, ką pataisytum, jei galėtum kažką pataisyti? Tai, kas liečia mokslą, mokinčiausi daugiau, būčiau skyrusi daugiau laiko kažkokiai naujai patirčiai. O šiaip tikrai nieko nekeisčiau ir savo gyvenime esu labai laiminga savo priimtais sprendimais. Jų didžioji dalis buvo priimti remiantis moralinėmis vertybėmis, tad tikrai supratau, jog taip padarius, niekada nesuklysi“, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O štai paklausta apibūdinti praėjusius metus, ji neslėpė, kad teko įveikti ir ne vieną iššūkį. „Praėję metai buvo ganėtinai sunkoki, nes buvo labai daug emocinių šuolių – nuo pakylimų iki nuopolių. Praėję metai tikrai buvo linksmieji kalneliai – naujos veiklos, naujos atsakomybės ir stresas, nes kai esi būni naujokas kažkokioje srityje, automatiškai jauti stresą. Dabar, žinoma, galiu pasakyti, kad to išmokau ir toliau mokinuosi, bet buvo daug linksmųjų kalnelių, daug naujų užduočių“, – pasakojo E. Vitulskienė.

Tiesa, žinoma moteris puikiai žino ir tai, ko tikėtųsi iš 32-ųjų savo gyvenimo metų: „Rasti kuo daugiau vidinės ramybės, vidinio balanso. Ir, aišku, palinkėčiau sau naujų gerų žmonių savo rate, naujų žinių. O taip pat norėčiau dalintis šiluma ir meile, taip pat ją ir gauti. Norėtųsi to vertų žmonių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų