REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Saulius Prūsaitis ir Agnė Kuzmickaitė (tv3.lt fotomontažas)

Aukštosios mados menininkė Agnė Kuzmickaitė visai neseniai prabilo apie tai, kaip netikėtai užgimė stiprus ryšys tarp jos ir Sauliaus Prūsaičio. 

31

Aukštosios mados menininkė Agnė Kuzmickaitė visai neseniai prabilo apie tai, kaip netikėtai užgimė stiprus ryšys tarp jos ir Sauliaus Prūsaičio. 

REKLAMA

„Žinių radijo“ laidoje „Greiti pietūs“ pas Algį Ramanauską apsilankiusi Agnė papasakojo apie pažintį su Sauliumi.

Garsi moteris pasakojo, kad su juo susipažino per bendrus pažįstamus.

„Pirmą kartą, galbūt, kad susipažinome vakarėlyje. Pas bendrą pažįstamą. Tai tiesiog buvo tokia pažintis, bet man įstrigo tai, kad Saulius pasakė, kad jam patinka mano kolekcijos. Supratau, kad jis yra matęs mano kūrybą. Mane tai nustebino, nes aš tada buvau tik porą kolekcijų pristačiusi“, – kalbėjo menininkė.

Kiek vėliau ji sulaukė netikėto skambučio iš S. Prūsaičio: „Vėliau buvo taip, kad aš išvažiavau į stažuotę Berlyne. Vieną dieną sulaukiau skambučio iš nežinomo numerio. Prisistatė, kad skambina Saulius ir pasakė, kad norėtų užsisakyti švarką. Pasakiau, kad esu Berlyne. Gali prie progos atvažiuoti.“

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas S. Prūsaitis, matyt, labai troško kuo greičiau užsisakyti švarką. Jis nė kiek nesvarstęs, jau pradėjo ieškoti bilietų Vilnius-Berlynas. Šiuos miestus skrendant tiesiu atstumu skiria 817 km.

REKLAMA

„Tada, tą pačią dieną parašė, kad jau ieško bilietų. Po poros dienų ir atvažiavo. Mes nuo to laiko ir kažkaip neišsiskyrėme“, – šyptelėjo A. Kuzmickaitė

Moteris juokavo, kad vėliau jau siuvo jam švarką vestuvėms.

Visą pokalbį su Agne Kuzmickaitė galite išgirsti „Žinių radijo“ laidoje „Greiti pietūs“.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad kiek anksčiau moteris yra pasakojusi, kas jos šeimoje dažniausiai sukasi virtuvėje bei prabilo apie dietas.

Dainininko Sauliaus Prūsaičio žmona tikino, kad jiedu abu yra daug dirbantys žmonės, todėl daug laiko virtuvėje nepraleidžia. Tiesa, pasirodo, kad Saulius vis dėlto gamina su mielu noru.

REKLAMA
REKLAMA

„Būna įvairiai. Mes su vyru esame kuriantys žmonės. Nesame pririšti prie vienos darbo vietos, todėl maisto ruošimas visuomet būna nenuspėjamas. Mano vyras tai mėgsta labiau – jam tai būna kaip laisvalaikio praleidimo būdas.

Aš irgi mėgstu gaminti, bet dažniausiai man prioritetas būna tai, kad vaikas būtų pavalgęs. Į maisto ruošimą aš žiūriu dalykiškai, todėl lieka mažiau malonumo gaminti. Aišku, jeigu turiu laisvo laiko ir esu geros nuotaikos, tuomet ir man gaminti patinka. Bet Saulius dažniausiai yra tas, kuris šeimoje gamina daugiau“, – atskleidė pašnekovė.

Įdomu tai, kad S. Prūsaitis stengiasi gaminti kuo įvairesnį ir vertingesnį maistą: „Saulius yra maksimalistas. Jam svarbiausia, kad maisto kokybė būtų pilnavertiška. Svarbu, kad pagamintas maistas būtų iš kokybiškiausių produktų. Svarbu, kad maistas būtų įvairus ir vyrautų daug daržovių. Tačiau pasitaiko visko.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors žinoma dizainerė gali pasidžiaugti itin lieknomis kūno linijomis, tačiau pasakojo, kad paauglystėje laikėsi dietų, kurios visos pasibaigdavo nesėkmingai.

„Dietos buvo aktualios, kuomet aš buvau paauglė. 13-kos – 14-kos, kuomet dar neturėjau didelio pasitikėjimo savimi. Manau, kad daugeliui merginų daro įtaką grožio standartai, kurie dažnai yra žiniasklaidoje ar mados žurnaluose. Atsimenu, kad buvo toks etapas, kuomet bandžiau laikytis dietų, tačiau tai truko labai trumpai. Supratau, kad tai – beprasmiška ir nemalonu. Gyvenimas yra per trumpas, kad tą laiką dar gaištume dietomis“, – įsitikinusi sakė A. Kuzmickaitė-Prūsaitienė.

REKLAMA

Dizainerė mano, kad numesti kilogramai nepadarys moters iš karto laimingos: „Man pasisekė, kad neturiu didelių problemų dėl svorio. Tiek mano mama, tiek mano tėtis buvo liekni žmonės. Tačiau moterys dažnai būna savikritiškos, nori siekti tobulumo. Jeigu aš bandydavau laikytis dietų, tai niekada man nepasiteisindavo. 

Jeigu mano gyvenimo būdas būna kiek aktyvesnis, tuomet visada nukrenta tie keli kilogramai, kurių ir norėjau atsikratyti. Manau, kad numesti kilogramai nedaro įtakos tavo laimės pojūčiui. Man atrodo, kad tai netgi visai nesusiję. Gali galvoti, kad kalti yra keli kilogramai. Jeigu numesi – būsi laiminga. Tačiau taip tikrai nėra. Jie yra niekuo dėti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų