REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
N. Numavičius (nuotr. Fotodiena.lt/Pauliaus Peleckio)

Likviduojamas daugiau nei dvejus metus veikęs turtingiausio Lietuvos verslininko Nerijaus Numavičiaus šeimos biuras „Talka LT“.

22

Likviduojamas daugiau nei dvejus metus veikęs turtingiausio Lietuvos verslininko Nerijaus Numavičiaus šeimos biuras „Talka LT“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Likviduoti bendrovę jos akcininkas nusprendė birželio 26 dieną, pranešė įmonė Registrų centro informaciniame leidinyje.

REKLAMA

„Talkos LT“ atstovas Vaidotas Cucėnas BNS teigė, kad nuo šiol šeimos biuro funkcijas atliks N. Numavičiaus kontroliuojamas holdingas Nyderlanduose „Metodika“, jam nuo šiol vadovaus buvęs „Talka LT“ vadovas Nerijus Maknevičius.

„Aiškaus ir apibrėžto šeimos biuro veiklos modelio pasaulyje nėra, todėl kiekvienas šeimos biuras yra pritaikomas konkrečios šeimos poreikiams. Nyderlanduose jau ne vienerius metus veikia „Metodika“, ši jurisdikcija mums gerai pažįstama, todėl šalia holdingo veiklos pridurti šeimos biuro funkcijas yra paprasčiau ir efektyviau nei turėti atskirą šeimos biurą Lietuvoje“, – komentare BNS teigė N. Maknevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, „Metodika“ valdys su N. Numavičiaus asmeniniu turtu susijusią informaciją, konsultuos gerovės perdavimo planavimo, rizikų valdymo, teisiniais ir kitais klausimais.

2013 metais įsteigta „Metodika“ netiesiogiai kontroliuoja „Vilniaus prekybą“ bei „NDX energiją“.

„Vilniaus prekybos“ grupė per antrines įmones „Maxima grupė“, „Euroapotheca“, „Ermitažas“ ir „Akropolis group“ valdo prekybos centrus, vaistinių tinklus bei nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Baltijos šalyse, Lenkijoje, Bulgarijoje, Ukrainoje ir Švedijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2017 metais grupėje dirbo 34,8 tūkst. darbuotojų.

V. Cucėnas prisijungė prie „Vilniaus prekybos“ komunikacijos komandos

Likvidavus pagrindinio „Vilniaus prekybos” akcininko Nerijaus Numavičiaus šeimos biurą „Talka LT”, pastarojo komunikacijos vadovas Vaidotas Cucėna pareigas pradės eiti „Vilniaus prekyboje“.

Bendrovė pranešė, kad nuo antradienio darbą pradėjęs V. Cucėnas bus atsakingas už strateginę organizacijos komunikaciją ir rūpinsis su „Vilniaus prekybos” akcininkais susijusiais klausimais.

REKLAMA

V. Cucėnas iki darbo „Talkoje LT“ dirbo banko „Nordea“ komunikacijos vadovu. Komunikacijos ir informacijos specialistas taip pat yra dirbęs bendrovėje „Coca-Cola HBC Lietuva“, dienraštyje „Verslo žinios“, konsultavo tarptautines ir lietuviško kapitalo informacinių technologijų (IT) bendroves, asociaciją „Infobalt“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų