REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
“Mis Izraelis“ ir “Mis Irakas“ (nuotr. SCANPIX)

 Tai turėjo būti asmenukė, kuri reprezentuoja harmoniją ir taiką. Tačiau vietoje to, mergina ir jos šeima turėjo skubiai išvykti iš savo šalies, rašo news.com.au.

10

 Tai turėjo būti asmenukė, kuri reprezentuoja harmoniją ir taiką. Tačiau vietoje to, mergina ir jos šeima turėjo skubiai išvykti iš savo šalies, rašo news.com.au.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sarah Idah prieš mėnesį įgyvendino didžiulę savo svajonę – ji atstovavo Irakui grožio konkurse „Mis Visata“, tačiau viena asmenukė pakeitė viską.

REKLAMA

Irakui šis renginys buvo tikrai svarbus, nes šalis konkurse nedalyvavo net 45 metus.

„Iš laimės buvau tiesiog devintame danguje, apie tai labai ilgai svajojau“, - apie renginį pasakoja tituluota gražuolė.

Būtent šio renginio metu populiarėjanti dainininkė sutiko „Mis Izraelis“ Adar Gandelsman. Gražuolės sutarė, kad būtų puiku kartu nusifotografuoti – jų asmenukė turėjo būti taikos ir harmonijos ženklas.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš pasiūliau nusifotografuoti kartu ir parodyti, kad nesame priešiškai nusiteikę viena kitos atžvilgiu ir iš tikrųjų esame taikos ambasadorės“, - CNN pasakojo S.Idah.

Irakietė pasidalino asmenuke savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje – po nuotrauka buvo užrašas „Taika ir meilė iš „Mis Irako“ ir „Mis Izraelio“ “. Tačiau netrukus pasipylė labai neigiamos reakcijos.

Irakas nepalaiko oficialių diplomatinių santykių su Izraeliu ir yra laikomos priešėmis. Tad netrukus „Mis Irakas“ netrukus sulaukė grasinimų nužudyti ir merginai su šeima net teko pasitraukti iš šalies.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mano mama labai išsigando. Pasakiau jai, kad labai atsiprašau ir paklausiau, ar ji norėtų, kad pasitraukčiau iš konkurso. Buvau tikrai tam pasiruošusi. Tuomet, kai pasidalinau nuotrauka, nei sekundę nepagalvojau, kad gali kilti tokia neigiama reakcija. Netrukus man jau skambino ne tik šeima, bet ir „Mis Irakas“ organizacijos atstovai – jie pareiškė gavę daug kritikos iš ambasados ir, kad privalau kuo greičiau išimti nuotrauką, arba prarasiu turimą titulą“, - apie sudėtingą situaciją pasakoja „Mis Irakas“.

Vis tik mergina apsisprendė neišimti nuotraukos iš socialinio tinklo.

Kitame įraše „Instagram“, gražuolė atsiprašė tų, kurie galėjo pagalvoti, jog nuotrauka „kenkia Palestinos klausimui“. Ji paaiškino, kad tai nebuvo joks politinis pareiškimas, o tik viltis ir troškimas, kad dvi valstybės galėtų taikiai bendrauti.

Dėl susidariusios situacijos prabilo ir „Mis Izraelis“ - ji išreiškė palaikymą „Mis Irakui“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų