REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Penktojo kėlinio“ laidoje šią savaitę buvo aptartas prabėgęs Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyras, dalyvavusių komandų aktualijos ir Kauno „Žalgirio“ laukianti dvikova Vitorijoje.

„Penktojo kėlinio“ laidoje šią savaitę buvo aptartas prabėgęs Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyras, dalyvavusių komandų aktualijos ir Kauno „Žalgirio“ laukianti dvikova Vitorijoje.

REKLAMA

„Žiūrint pagal dabartinę situaciją, skirtumas tarp „Ryto“ ir „Lietkabelio“ yra mažesnis nei tarp „Lietkabelio“ ir „Neptūno“. Gaila, kad vilniečiai ir panevėžiečiai nesusitiko pusfinalyje“, – sakė Krepsinis.net žurnalistas Tautvydas Kubilius.

Laidai filmuojant dar nebuvo paskelbta apie Juricos Žužos pakeitimą, tačiau išsakytos mintys kroato atžvilgiu buvo teisingos, nes yra klubo vadovai prisipažino, kad jo paskyrimas vyr. treneriu buvo skubotas.

„Manau, kad Mažeikos pasikvietimas yra klaida, taip pat klubui reikia įsigyti vidurio puolėją, nes su Williamsonu, kuris 5 kartus nepataiko laisvas iš po krepšio, nieko nenuveiksi“, – mano Krepsinis.net vyr. redaktorius Edgaras Pulkovskis.

REKLAMA
REKLAMA

„Klaipėdoje kalbama, kad didžiausia problema „Neptūne“ ta, kad ten per mažai krepšinio žmonių. Zavackas buvo pasirinktas tarsi atpirkimo ožys ir jo kaltės vietiniai nemato“, – pridėjo E.Pulkovskis.

REKLAMA

„Ar „Rytui“ vertėtų paleisti Bairstow?“, – kolegų paklausė E.Pulkovskis.

„Jeigu Jaručiui 15 tūkst. yra nemaži pinigai, todėl 40 tūkst. yra dar didesni pinigai. Australas neduoda tokios naudos, kokios tikėjomės. Tikėjausi, kad jis bent jau nebus „minusinis“, bet finale liko su -7. Tai yra labai blogai ir neatleistinas rezultatas. Yra Echodas, Kairys, Blaževičius, Tubelis, todėl reikia ruošti dirvą ateičiai ir galima paleisti Bairstow“, – mano TV3 sporto veidas Vilius Stalgaitis.

„Klausimas, kas norės perimti Bairstow sutartį. Jaunimas, gavęs dabar minučių, kitą sezoną galėtų jaustis daug patogiau“, – pastebėjo T.Kubilius.

REKLAMA
REKLAMA

„Man keista, kad Bairstow nebando prisitaikyti ir nepasistumti į vidurio puolėjo vietą, kadangi jis „ketvirto numerio“ vietoje nieko negali pasiūlyti. Klausimas, kokia komanda norės perimti jį. Italijos, Ispanijos ar Vieningosios lygos klubams nebūtų sunku mokėti 14 tūkst. eurų per mėnesį, bet klausimas, ar kažkas norės jo. Seniai nekalbėjome apie legionierių, kuriam išvykus komanda nieko neprarastų“, – teigė E.Pulkovskis.

„Didžiausias KMT renginio minusas buvo Rolando Mackevičiaus vedimas. Tikiesi didelio profesionalumo iš visų, bet atsiranda Bičkauskas, Evaldas Rainys ir ko tik nebuvo. Dar nepatiko, nes klausiau podkasto po renginio, kur jis buvo nusivylęs „Žalgirio“ gerbėjais, nes šie švilpė „Rytui“. Galbūt tada geriau neiti tokiam žmogui į krepšinį“, – mano T.Kubilius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Man „B Tribūnos“ pozicija yra gana keista. Kova dėl taurės, o tu koncentruojiesi kovai NKL pirmenybėse, kas yra tikrai keista“, – sakė V.Stalgaitis.

„Jasikevičius sakė, kad Adomaitis yra vienas geriausių trenerių Europoje, o „Rytas“ negauna tos pagarbos, kurios nusipelnė. Dėl to galima sutikti, kadangi mes patys ne kartą esame kalbėję apie tai ir gavome kaltinimų, jog esame „Ryto“ sirgaliai. Nesame jokios komandos aistruoliai ir į viską žiūrime objektyviai. Tą pačią nuomonę turi ir mūsų kolegos iš kitų portalų“, – pabrėžė E.Pulkovskis.

„Adomaitis pasiekia daugiau nei tikėtas: su „Juventus“ iškovota bronza, su „Neptūnu“ – LKL finalas, su „Rytu“ – KMT taurė ir Europos taurės aštuonetas. Su rinktine viskas yra slidu, nes tai trumpas turnyras. Ar po Pasaulio taurės Greggas Popovičius tapo prastu treneriu ar Željko Obradovičius, kuris patyrė fiasko 2005 metais? Ne. Matėme, kad Collet sėkmingai dirba rinktinėje, bet buvo atleistas iš klubo. Faktas, kad Adomaitis yra neįvertintas treneris ir yra labiausiai kritikuojamas žmogus“, – teigė V.Stalgaitis. 

REKLAMA

„Man užstrigo frazė apie tai, kad „Žalgiris“ dar ilgus metus bus pranašesnis. Dabar biudžetas skiriasi 3,5 karto, bet šiek tiek geriau padirbus galima tą skirtumą sumažinti iki 2 sykių. Ar su tiek negalima nuversti „Žalgirio“? Aš manau, kad jeigu pakeistume vadovybes vietomis, matytume lygius finalus. Manau, kad tai yra kompetencijos ir įgūdžių klausimas“, – rėžė T.Kubilius.

„Aš tą frazę supratau kitaip: jis kalbėjo apie „Žalgirio“ biudžetą, įdirbį ir šiuos aspektus, o ne rezultatą aikštelėje. Drąsiai galima sakyti, kad tais aspektais „Žalgiris“ yra gerokai stipresnis. Trenerių štabas ir tęstinumas yra „Ryto“ stiprybė ir gali būti nors minimalios sėkmės receptas“, – pridūrė V.Stalgaitis.

REKLAMA

„KMT renginio metu bendravau su keliais žmonėmis, kurie remia klubą. Jie sakė, kad Adomaičiui buvo žadėta, jog „Rytas“ šiemet turės 6–7 milijonus eurų biudžetą. Vadinasi, kad pažadai ir realybė skiriasi 2 kartus. Manau, kad Adomaitis turėtų būti nusivylęs. Vasarą Adomaitis gali gauti pasiūlymų iš užsienio“, – kalbėjo E.Pulkovskis.  

„Paklausęs Jaručio ir Kleizos konflikto imu susimąstyti, kad ne vien juoda yra juoda ir ne tik balta yra balta. Jarutis moka gražiai kalbėti: interviu Langviniui sako, kad Gronskį paleido, nes neva negalėjo jam tiek mokėti. Mano žiniomis, treneriui pasiūlytas juokingas 1 tūkstančio eurų atlyginimas, kad tik jis pats atsisakytų, o tuo tarpu Vileita dirbo už didesnį atlygį. Kvietėme Jarutį į podkastą „Iš eilutės“, jis praėjusią savaitę nukėlė viską į šią savaitę, o pokalbio išvakarėse apskritai atšaukė interviu, nes neva dalininkai nebeleidžia kalbėti apie tai“, – pasakojo E.Pulkovskis.

Laida buvo baigta aptarus būsimą „Žalgirio“ ir Vitorijos „Baskonia“ dvikovą Eurolygoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų