REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karaliaus Mindaugo karūnavimo 750 metų jubiliejaus minėjimo ir Pasaulio lietuvių dainų šventės renginių metu kai kuriose sostinės gatvėse bus draudžiama važiuoti ir statyti automobilius, keisis visuomeninio transporto maršrutai, o iš renginių vilniečiai ir miesto svečiai galės grįžti papildomais autobusais bei troleibusais.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė Vilniaus miesto savivaldybė, trečiadienį (07.02) Šventaragio gatve ir į ją vedančiomis gatvėmis transporto eismas draudžiamas nuo 21.30 iki 23 valandos.

REKLAMA

Šeštadienį nuo 8 val. iki 19 val. bus draudžiama važiuoti šalia Rotušės, T. Vrublevskio, Arsenalo, Žygimantų, Žvejų, Rinktinės ir Olimpiečių gatvių sankryžomis ir į šias sankryžas vedančiomis gatvėmis nuo šeštadienio 23 val. iki sekmadienio 0.10 val.

Sekmadienį nuo 10 val. iki 18 val. eismas bus draudžiamas K. Škirpos, Arsenalo, T. Vrublevskio, Šventaragio, Barboros Radvilaitės, Maironio gatvėmis.

Sekmadienį nuo 15 val. iki 18 val. - Gedimino prospekto atkarpa tarp Vilniaus ir J. Tumo-Vaižganto gatvių, V. Kudirkos, Z. Sierakausko gatvėmis, M. K.Čiurlionio gatvės atkarpa nuo Z. Sierakausko gatvės iki Vingio parko ir į jas vedančiomis gatvėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Transporto priemonėms sustoti bus draudžiama šiose gatvėse: trečiadienį nuo 7 val. iki 23 val. - Šventaragio gatvėje Arkikatedros pusėje ir prie Arkikatedros esančioje aikštelėje, ketvirtadienį nuo 6 val. iki 23 val. - Šventaragio gatvėje ir prie Arkikatedros esančioje aikštėje, Barboros Radvilaitės, Maironio, Aukštaičių ir Sluškų gatvėse, penktadienį nuo 8 val. iki 23 val. - Sluškų gatvėje.

Šeštadienį nuo 8 val. iki 19. val. sustoti draudžiama Šventaragio gatvėje Arkikatedros pusėje, nuo 8 val. iki 24 val. - Rinktinės gatvės atkarpoje tarp Šeimyniškių ir A. Juozapavičiaus gatvių, sekmadienį nuo 7 val. iki 18 val. - K. Škirpos, Žygimantų, Tilto, Šventaragio gatvėse ir prie Arkikatedros esančioje aikštelėje, Barboros Radvilaitės ir Maironio gatvėse, Gedimino prospekto atkarpoje tarp Vilniaus ir J. Tumo-Vaižganto gatvių, Z. Sierakausko gatvėje ir M. K. Čiurlionio gatvėje nuo Z. Sierakausko gatvės iki Vingio parko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš renginių vilniečiai ir miesto svečiai galės grįžti papildomais autobusais bei troleibusais.

Penktadienį nuo 23.30 val. nuo Kalnų parko stotelės keleivius veš 13 troleibusų ir 10 autobusų: į stotį Žygimantų gatve važiuos 2 maršruto troleibusai, į Žemuosius Panerius - 4 maršruto troleibusai, į Naujininkus - 17 maršruto troleibusai, į Žirmūnus - 17 maršruto troleibusai, į Karoliniškes Šeimyniškių g., Konstitucijos pr. - 3 maršruto troleibusai.

Į Pašilaičius ir Justiniškes Šeimyniškių g., Konstitucijos pr. penktadienį veš 7 ir 19 maršrutų troleibusai, į Lazdynus, Karoliniškes, Viršuliškes, Pašilaičius Žygimantų, A. Goštauto, V. Kudirkos gatves bei Savanorių ir Laisvės pr. - 16 maršruto troleibusai, į Pilaitę Žirmūnų tiltu, Šeimyniškių g. - 47 maršruto autobusai.

REKLAMA

Į Fabijoniškes Žygimantų, A. Goštauto, Geležinio Vilko, Ukmergės g. važiuos 6 maršruto autobusas, o 53 maršruto autobusai nuo T. Kosčiuškos g. važiuos Žygimantų bei Kalvarijų g. Į Santariškes per Žirmūnų tiltą, Tuskulėnų g. važiuos 34 maršruto autobusas, o 26 maršruto autobusas važiuos T. Kosčiuškos, Žygimantų, Kalvarijų g.

Į Šeškinę ir Justiniškes Žygimantų, A. Goštauto, Geležinio Vilko, Ukmergės g. penktadienį važiuos 43 maršruto autobusai, į Naująją Vilnią Olandų gatve važiuos 44 maršruto autobusas.

REKLAMA

Šeštadienį nuo 23.30 val. nuo Žalgirio stadiono stotelės keleiviai galės važiuoti 13 troleibusų ir 18 autobusų: į stotį važiuos 2 maršruto troleibusai, į Žemuosius Panerius - 4 maršruto troleibusai, į Naujininkus - 17 maršruto troleibusai, į Karoliniškes - 3 maršruto troleibusai, į Pašilaičius - 19 maršruto troleibusas, 7 maršruto troleibusai važiuos Šeimyniškių g., Konstitucijos pr., toliau įprasta trasa.

Į Pašilaičius, Lazdynus ir Viršuliškes važiuos 16 maršruto troleibusai Žygimantų, A. Goštauto, V. Kudirkos g., Savanorių ir Laisvės pr., į Pilaitę nuo Žalgirio stadiono stotelės važiuos 47 maršruto autobusai, į Fabijoniškes Kalvarijų, A. Goštauto, Geležinio Vilko, Ukmergės g. važiuos 6 maršruto autobusas, o nuo Šeimyniškių g. Kalvarijų g. važiuos 53 maršruto autobusai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į Santariškes vyks 34 ir 26 maršruto autobusai, į Šeškinę ir Justiniškes Konstitucijos pr., Ukmergės g. - 43 maršruto autobusai, į Naująją Vilnią Olandų g. - 44 maršruto autobusas.

Šeštadienį po Karaliaus Mindaugo tilto atidarymo nuo 24 val. vilniečiai taip pat galės grįžti namo autobusais ir troleibusais: į Pilaitę - 47 maršruto, į Fabijoniškes - 53, į Santariškes - 26, į Šeškinę bei Justiniškes - 43 maršruto autobusais; į Lazdynus, Viršuliškes, Pašilaičius - 16, į stotį - 2 maršruto troleibusais. Tilto atidarymo dalyvius šių maršrutų autobusai ir troleibusai veš nuo Karaliaus Mindaugo tilto stotelės Arsenalo gatvėje.

REKLAMA

Sekmadienį, minint Lietuvos 750-ąsias valstybingumo metines, 2, 47, 40, 22, 10 maršrutų autobusai ir 6, 14, 16, 17 maršrutų troleibusai kursuos iki 24 val.

Nuo 10 iki 18 val. keisis 4 ir 17 troleibusų maršrutų bei 10 autobusų maršruto trasos bus šios: 4 maršruto troleibusai nuo Antakalnio važiuos Žirmūnų tiltu, Šeimyniškių, Kalvarijų gatvėmis, toliau senąja trasa. 17 maršruto troleibusai nuo Žirmūnų važiuos Šeimyniškių, Kalvarijų g., toliau - senąja trasa. 10 maršruto autobusai nuo Žaliojo tilto bus nukreipiami Vilniaus, Pylimo, Bazilijonų, Subačiaus g., toliau važiuos senąja trasa.

11 maršruto autobusai sekmadienį nevažinės.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų