REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Sandra Šedžiuvienė ir Andrius Šedžius (tv3.lt fotomontažas)

Viešai kalbėti apie skyrybų dramą nevengiantys Monika ir Andrius Šedžiai, antradienio popietę vėl susitiko prie teismo durų. Jau dvejus metus viešai nagrinėjami poros santykiai ir jų problemos kaip reikiant domina daugybę skaitytojų.

24

Viešai kalbėti apie skyrybų dramą nevengiantys Monika ir Andrius Šedžiai, antradienio popietę vėl susitiko prie teismo durų. Jau dvejus metus viešai nagrinėjami poros santykiai ir jų problemos kaip reikiant domina daugybę skaitytojų.

REKLAMA

Deja, taškas jų skyrybų byloje ir vėl nebuvo padėtas. Šį kartą nepasirodė Monikos liudininkai, o teismo posėdis buvo nukeltas gegužės mėnesiui.

Poros santykius seka nuolatiniai skandalai, tiek Monika, tiek Andrius nepraleidžia progos pakomentuoti vienas kito veiksmų. Ne kartą Monika socialiniuose tinkluose yra apkaltinusi Andrių, kad šis nesirūpina judviejų sūnumi Gabrieliumi.

Puikus tėvas

A. Šedžius tokias kalbas tik neigė ir ne kartą ir siūlė pasiteirauti pirmosios žmonos Sandros, koks iš tiesų jis yra tėvas.

REKLAMA
REKLAMA

Portalas tv3.lt susisiekė su pirmąja verslininko žmona Sandra Šedžiuviene. Ši apie Andrių atsiliepė tik gražiausiais žodžiais: „Kalbant apie Andrių, kaip tėvą, jis yra nuostabus, atsakingas, mylintis ir labai geras. Visi geriausi žodžiai tik jam. Jei tik ko reikia, viską suteikia, Andrius savo vaikams nieko negaili.“

REKLAMA

Sandra pasakojo, kad tarp jų jokių pykčių neliko, anaiptol, buvę sutuoktiniai puikiai sutaria: „Mes labai gražiai bendraujame, esame geri draugai.“

Moteris apie buvusio vyro ir Monikos santykių dramą kalbėti nepanoro: „Neturiu, ką pasakyti. Ir dalytis savo nuomone nenoriu. Ne aš skiriuosi, tai ne mano reikalas, savo nuomonę turiu, o reikšti viešai jos nenoriu.“

Paklausta, ar ruošiasi liudyti teisme, Sandra šias kalbas paneigė: „Juk ne aš skiriuosi, todėl ne aš ten turiu ir dalyvauti.“

Drama tęsiasi

Balandžio 2-osios popietę į teismo posėdį atvyko abu sutuoktiniai, M. Šedžiuvienė buvo gan pakilios nuotaikos, važiuojant į teismą, instagramo paskyroje moteris dalijosi vaizdo įrašu, kuriame dainavo mėgstamą dainą.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis atvyko A. Šedžius, neįprasta, bet vyras šį kartą buvo nekalbus ir įsitempęs, jis nepanoro bendrauti su žurnalistais. Nenusiteikusi bendrauti buvo ir Monika, ji jau kurį laiką atsisako komentuoti bet kokius klausimus susijusius su skyrybų procesu.

Visų dėmesį patraukė pasirodžiusi nauja liudininkė, tiesa, moteris nepanoro atskleisti nei kuriai pusei atstovauja, nei kas ji tokia. Paklausta, kuriai pusei ji atstovauja, šviesiaplaukė moteris baimindamasi atskleisti per daug, prisistatyti nepanoro.

Atsiradus netikėtoms kliūtims, teismo posėdis netrūko nei valandos, Monika pirmoji išskubėjo iš teismo salės, vėliau išėjo ir Andrius. Pasak vyro, teismo posėdis neįvyko, nes nepasirodė buvusios žmonos Monikos liudytojai, vyras buvo ne juokais susinervinęs. Šedžių šeimos drama nusikelia dar vienam mėnesiui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors abu sutuoktiniai oficialiai nėra išsiskyrę, tačiau kiekvienas iš jų turi antrąsias puses. Prieš kelis mėnesius viešojoje erdvėje pasirodė žinia, kad A. Šedžius draugauja su gerokai jaunesne Erdvile Pilvinyte . Taip pat ir Monika neslepia turinti širdies draugą, kuris, anot jos, be proto rūpinasi tiek ja, tiek ir jos sūnumi Gabrieliumi.

Kovo mėnesį įvykusio teismo metu A. Šedžius prasitarė, kad nors ir Monika padavė skyrybų prašymą pirmoji, nesutarimai prasidėjo po neva jos pačios užmegzto romano su garsiu Lietuvos atlikėju.

„Jai nebėra, ką daryti. Ji kitokių argumentų neturėjo, užsipuolė mane, bet iš tikrųjų skyrybos tai vyko dėl jos, dėl projekto „Muzikinė kaukė“. Jame ji turėjo romaną su Tadu Juodsnukiu. Dėl to romano ir įvyko visi pykčiai. Skyryboms ji pati pateikė prašymus, aš tai nenorėjau skirtis“, – prisipažino A.Šedžius.

Reportažą apie Šedžiaus gyvenimą po skyrybų žiūrėkite:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų